Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić, żeby nie brać udziału w OBOWIĄZKOWYM basenie w szkole?

Polecane posty

Gość gość

W mojej szkole jest obowiązkowy basen, a ja strasznie na niego nie chcę chodzić. Głównie dlatego, że nie lubię pokazywać się w stroju kąpielowym i w klasie jestem tylko jedną dziewczyną (profil informatyczny). Dodam, że te zajęcia są obowiązkowe i liczą się do oceny z wf'u :/

Gość gość
Mam zarośniętą cipkę to dlatego.....

Gość gość
Rozmowa z dyrektorem ze jako jedyna dziewczyna w klasie nie chcesz chodzić na basen. Jak to nic nie da, wróć z rodzicami

co Ty,, głupia, na darmowy basen nie chcesz chodzić? - symulacja okresu - symulacja kataru -symulacja uczulenia na chlor -symulacja topienia się przy każdym dotknięciu wody

Gość gość
A kto cię w wodzie będzie oglądał?!, zamienię się z tobą bardzo chętnie. Basen mam 5 min.od domu ale mogę z niego korzystać dopiero wieczorem, właśnie przez szkoły, karnety dla pracowników różnych firm,dopiero od 19 można spokojnie popływać, zima czy mróz,chodzę 2 razy w tygodniu. Patrz na zdrowy tryb życia a nie na kolegów którzy i tak będą zaabsorbowani swoimi wyczynami. Mam już prawie 40 na karku,na basen chodzę prawie 30 lat, ale sylwetka i kręgosłup na szóstkę.

Gość gość
Musiałabyś mieć zaświadczenie od lekarza. Myślę, że nie warto się ubiegać. Kup sobie bardzo zabudowany kostium kąpielowy, to nie będzie problemu. Inna opcja to zapytać, czy mogłabyś chodzić na basen z inną klasą. Pewnie w humanie jest przewaga dziewczyn. Wydaje mi się, że nauczyciel zrozumie, że nie chcesz, żeby dwudziestu facetów się na Ciebie gapiło, jeśli szczerze się przyznasz.