Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnataka

Jak bezproblemowo spotkać się z mężczyzną?

Polecane posty

Gość Samotnataka

Jestem po rozstaniu, samotna, 37l, kiedyś ładna, teraz mniej :( Zajęta pracą, zajęta dzieckiem i domem całkowicie zapomniałam o sobie... Teraz chciałabym porandkować sobie troszeczkę, chciałabym znowu poczuć się jak kobieta, ale bez afiszowania się swoją samotnością. Znacie jakieś portale randkowe gdzie można się umówić z mężczyzną? Wypróbowałam 2 takie, ale to porażka... Piszą 20-latki i oczekują sponsoringu, albo goście po zawodówce sadzą błędy ortograficzne. Czy jako wykształcona dojrzała kobieta mam szansę na wykształconego i kulturalnego mężczyznę w rozsądnym wieku?

Gość gość
Nie. Zajęta praca, zajęta domem, zajęta dzieckiem......zniecheci każdego ogarnietego faceta.

Gość gość
To 20 letnie chłopaczki też się puszczają za kasę?!

Gość gość
Chodź do mnie, zapraszam na kawę.

Gość Samotnataka
nie korzystacie z portali randkowych? nic mi nie polecicie? nie martwcie się, że zniechęcę faceta - jeszcze żaden nie narzekał :)

Gość gość
Kobietą w twoim wieku, wykształcona i inteligentna nie korzysta z portali. Do dla desperatek lub młodzieży. Poza tym skoro miałaś taki wybór i żaden nie narzekał to dlaczego skończyłaś jak skończyłaś.

Gość gość
Sympatia. Tak zgadza się, że jest tam pełno dziwnych osób i zwyczajnych swirów, ale sa też i normalne osoby. Tylko trzeba je odnaleźć. I powinno sie być realistką/tą. Tzn. będąc szarą myszką nie szukac księżniczki czy księcia z bajki, pracując w sklepie nie oczkiwać że właścicielka/właściciel firmy albo dyrektor zwróci na nas uwagę (no chyba tylko w celu seksualnym). No i jak się zamierza stworzyć związek to trzeba pamietac, że trzeba będzie tej drugiej osobie poswiecić trochę czasu, a więc zrezygnowac z niektorych obecnych zajęć. Praca to osobny temat, nie zawsze da się ją ograniczyć. Ale dziecko jeśli nie jest małym dzidziusiem może bawić się z rówieśnikami. Dom nie musi być wypucowany do granic mozliwości. Wizyty o psiapsiółek czy rodziny też mozna ograniczyć. No i trzeba wyjśc do ludzi, nie zniechęcac się byle czym w zdjęciu, opisie czy korespondencji. Każdy jest tylko człowiekiem, ma i zalety i wady. A najlepiej ocenić druga osobę w realu :)