Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aduuu1298

Saczenie sie wód płodowych ?

Polecane posty

Gość Aduuu1298

Hej dziewczyny troche jestem spanikowana leze sobie patrze na tv jak co dzien gdy syn ma drzemke . No i nagle czuje ze musze siku wstaje ide załatwiam sie i nagle orientuje sie ze moja bielizna o spodnie sa mokre jak bym sie posikala normapnie czy to mozliwe ze sacza mi sie wody plodowe ? I nawet tego nie poczulam plyn jest bezwonny wiec to nie mocz przebralam sie i leze aby zobaczyc czy to sie powtorzy co sadzicie ?

Gość gość
W którym jesteś tygodniu ciąży?

Gość gość
Ja tak miałam, parę takich "puszczeń" od godz 12, bezbolesnych, żadnych innych objawów do 18. O 23 urodziłam. 38 tc

Gość gość
Lepiej jedź do szpitala , ja tak akurat nie miałam raz mi przebijali a za drugim razem odeszły mi w szpitalu przy badaniu przed porodem . Moja znajoma tak miała ze własnie sie te wody sączyły

Gość gość
Ja tak mialam a okazalo sie ze pecherz caly. :) zaesikalam sie i nie było zapachu moczu bo sikalam co chwilę i byl bardzo rozwodniony.

Gość gość
Ja tak miałam przed pierwszym porodem. Sączyły sie wody przez kilka godzin i dopiero, gdy geniusze w szpitalu zorientowali sie co i jak, to przekluto mi pęcherz jak należy i urodziłam.

Gość Aduuu1298
Hej dzieki za odpowiedzi :) byłam w 38 tygodniu ciąży urodziłam wczoraj piekna córeczke :) Jednak to były wody przebili mi pecherz ale niestety zero akcji porodowej i po 4 godzinach skonczylo sie cesarka :/ ale ciesze sie ze mam to juz za soba

Gość gość
gratuluje :)