Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozumieć jego zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Chyba schrzaniłam temat a może po prostu mnie nie chce. Znam faceta kilka lat , to była przyjazn z pakietem seksualnym. Powrotu i cisza...Od jakiegoś czasu regularne spotkania, aż tu nagle ....cisza dłuuga , po paru sms , dobijaniu się na pocztę głosową odpisał,że ma dziewczynę i planuje z nią przyszłość. Wtedy ja mu odpisałam- ''Cieszę się ,ale myślę,że nikt nie będzie cię tak kochał jak ja cię kochałam ''i wtedy zaczął wydzwaniać....nie odebrałam. Potem zaproponowałam ,żebyśmy spotkali się w górach , zgodził się . Nie pojechałam , nie mogłam, wysłałam mu sms , czy jeszcze tam jest , bo będę mogłą dopiero przyjechać za kilka dni- nie odpisał, minęły trzy dni....

Gość gość
Ty jesteś jakaś j*******a?

Gość gość
Ja nie rozumiem twojego posta więc nie pomogę

Gość gość
Wez przestan robic z siebie idiotke I mu sie narzucac, on ma Cie w d...e a gdy mial chcice to korzystal, bylas zapchajdziura

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co robic w tej sytuacji, co on o Tobie myśli , co czuje, czy w przyszłosci będziecie razem, czy to w ogóle możliwe, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ja mu się narzucam ??? To on zaczął wydzwaniać do mnie jak mu odpisałam na tego sms o dziewczynie , potem dopytywał się kiedy będę w górach ....coś dziwny ten jego związek, raczej dziewczynę powinien oglądać w kamerce a nie mnie...