Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co oznacza ból stawu biodrowego?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 18 lat i od jakiś kilku godzin odczuwam dyskomfort w prawej nodze. Boli mnie prawdopodobnie staw biodrowy. Nie wiem jak dokładnie to wytłumaczyć. Czuję ucisk i ból przy chodzeniu. Jeśli trochę się rozchodze bolo mniej. Jednak gdy usiądę i spróbuję wstać ledwo co mogę utrzymać się na tej nodze. Gdy leżąc napne mięsień też mnie boli. Ból jest jakieś 5-7 cm centymetrów od biodra w dół i od zewnętrznej strony. PROSZĘ o pomoc nie wiem co to jest

Gość gość
może ciąża

Gość gość
Nie sądzę żeby to była ciąża ponieważ uprawiam seks z zabezpieczeniem i żadna gumka nie pękła. Dodam że za jakiś tydzień mam mieć okres.

Gość Ela

Ja zapisałam się na zajęcia z osteopatii . Miałam duże problemy z bólem w stawie biodrowym. Dzięki tym zabiegom mój stan się dużo polepszył i polecam każdemu kto ma taki problem. Ja chodze do Rehaorthopedica w Krakowie ul. Armii Krajowej 25 i polecam ich bardzo

Gość Konfederacja. W.i N.
Dnia 6.09.2017 o 00:22, Gość gość napisał:

Witam. Mam 18 lat i od jakiś kilku godzin odczuwam dyskomfort w prawej nodze. Boli mnie prawdopodobnie staw biodrowy. Nie wiem jak dokładnie to wytłumaczyć. Czuję ucisk i ból przy chodzeniu. Jeśli trochę się rozchodze bolo mniej. Jednak gdy usiądę i spróbuję wstać ledwo co mogę utrzymać się na tej nodze. Gdy leżąc napne mięsień też mnie boli. Ból jest jakieś 5-7 cm centymetrów od biodra w dół i od zewnętrznej strony. PROSZĘ o pomoc nie wiem co to jest

Szmacie doradzać nie warto. Kim będziesz ty i twoje dziecko ? 18 lat i sex - po amerykańsku.... Boże święty.