Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie się dowiedziałam, że jestem w ciąży dosłownie 5 minut temu

Polecane posty

Gość gość

Z facetem z którym od 2 dni nie mam kontaktu. Pokłóciliśmy się o głupotę i wszędzie mnie poblokował. Nie wiem co robić. Wiem gdzie on mieszka itp. Ale nie wiem czy jechać do niego bo to, aż 50 km. I nie wiem czy mnie wpuści i czy będzie chciał gadać w ogóle ze mną :/

Gość gość
To jak zaszlas w ciążę jak nie masz kontaktu 2 lata

Gość gość
A 2 dni to spoko a długo byliście razem? Wpusci na pewno a o co się poklocicliscie

Gość gość
Prawie rok się spotykaliśmy, a znam go 6 lat. A o co się pokłóciliśmy to nie będę pisała, bo to prywatna sprawa.

Gość gość
To po co tu piszesz skoro to prywatna sprawa. Oby cie nie wpuścił bo widać ze jestes niemiła. Nara

Gość gość
Nie panikuj. Gratulacje :) Zaczekaj kilka dni może syt ulegnie zmianie . Jakkolwiek to się skończy to trzeba stawić czoła tej sytuacji. Będziesz potrzebować pomocy a ojciec dziecka łaski nie robi.

Gość gość
Kobieca intuicja mi podpowiada, że on jak się dowie o dziecku to zniknie. Rozpłynie się i tyle go będę widziała.

Gość gość
Spotykali sie rok- co nie oznacza ze byli w zwiazku, moze to byl seks bez zobowiazan. On juz nie chce miec z Toba kontaktu, pewnie Jak sie dowie o dziecku to zwieje.

Gość gość
Nawet jeśli nie byli w związku i spotykali się bez zobowiązań nie oznacza to przecież przyzwolenia na to, aby on bezkarnie wymigał się od jego własnego biologicznego dziecka. Powinien Cię wspierać i wziąć odpowiedzialność za Ciebie i dziecko, które wspólnie stworzyliscie. A sory to nie w tych czasach. W tych czasach faceci zostawiają i wymigują się od obowiązków wobec ciężarnych z nimi kobiet.

Gość gość
Panowie tak narzekają na kobiety, ale gdyby kobiety były takie jak mężczyźni, to w każdym grajdole byłyby po 2 domy dziecka.

Gość gość
Skoro pokłóciliście się o głupotę to jeszcze jest szansa. Myślę, że powinnaś spróbować się z nim skontaktować i pogodzić, ale na razie nie mów mu o dziecku. Chyba nie chcesz być z facetem, który jest z tobą ze względu na ciążę.

Gość gość
Ona powinna mu powiedzieć o dziecku. Bo dziecko w tym wszystkim jest teraz najważniejsze, ich związek to sprawa drugoplanowa.

Gość gość
Przecież o dziecku i tak się dowie. Jeśli związek nie wypali to będzie płacił alimenty i tyle. Skoro jeszcze ciąży nie widać autorka powinna próbować się z nim pogodzić. Może emocje już opadły i będziecie mogli się dogadać i zacząć od nowa. Jeśli oleje autorkę to krótka informacja o ciąży potem wystarczy.

Gość gość
Gratulacje :) A o dziecku musi się dowiedzieć, bo to równie jego jak i twoje. Jeszcze raz gratki :)

Gość gość
Wszędzie cię poblokował? Ile macie lat? Kup nową starówkę i zadzwoń do niego...