Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i znowu czytam ze facetowi po 40 spada libero serio?

Polecane posty

Gość gość

Moj maz ma 48 i moze bez wspomagaczy o kazdej porze . Moze to wynika ze stylu zycia, my jestesmy aktywni fizycznie, biegamy codziennie , zdrowo sie staramy odzywiac, jestesmy szczupli. Trudno uwierzyc ze facet po 40 juz niedomaga w lozku

Gość gość
Libido oczywiscie

Gość gość
Głupoty . Ja mam 54 i mogę 24/dobe

Gość gość
Mój ma 41l.i jest większym ogierem niż jak miał 30lat. Ale nie pali, rzadko pije, też zdrowo się odżywia.

Gość gość
Libero – zawodnik w piłce siatkowej, którego zadaniem jest tylko gra obronna. Więc nie wiem czy każdemu facetowi spada libero na głowę czy na co tam, to raczej niemożliwe., Co do spadku libido u facetów to spada ono sukcesywnie już po 20-ce. Po 40-ce ok 40% facetów ma problemy. Wiec ciesz sie ze mąż dalej ciebie puka i doucz sie troche o seksualności zeby ni zadawać debilnych pytań

Gość gość
8:48, ty 54 latek co może 24h na dobę, he he dobre, chyba po wiagrze :D

Gość gość
chyba ze chodzi mu o myślenie o seksie a nie uprawianie, to faktycznie cały dzień moze

Gość gość
To slabych macie tych facetow :o

Gość gość
9:30 Po czym wnosisz, po sobie? Bo nikt nie napisał że narzeka

Gość Cleo1976
Libero mu spada? Serio? Chyba libido.:) A tak na poważnie, to nie zależy tak bardzo od wieku, tylko od ogólnej kondycji, trybu życia i stanu zdrowia faceta.Zapytano kiedyś 60-letniego profesora seksuologii kiedy u człowieka zanika zainteresowanie seksem.On na to, że nie jest pewien, ale nie sądzi, żeby było to już po 60 latach.:)

Gość gość
Przeciez poprawilam ze libido , slownik w telefonie tak napisal a ja nie zauwazylam

Gość gość
Zazdroszczę mi po 30 libido wzrosło a mój facet ma słabe. Seks jest co 3-5 dni. Masakra. Wcześniej też jakoś szału nie było ale teraz mnie to strasznie wkurza. Ze czasem zastanawiam się nad sensem naszego związku. Mamy dziecko, mimo wszystko co kocham. Próbuje mówić o swoich potrzebach to w odpowiedzi słyszę że mu truje. Ja regularnie biegam, dbam o zdrowa dietę, jestem szczupła. Mój mąż z kolei ma nadwagę je co popadnie i się praktycznie nie rusza. Więc może stąd ten jego brak popędu. Kochankę wykluczam. Posprawdzslam konto bankowe billingi i nic nie znalazłam.

Gość gość
12.55 do 40 zaniknie do reszty -moze ma cukrzycę . i zrób mu badania bo za parę lat zostanie ci tylko dilido . Tak mlody opad libido sugeruje jakieś problemy, mozliwe że poważne .Serio za 10 lat maż może być wrakiem zdrowotnym .

Gość gość
naprawde kobieta po 40 pisze na forum ze jej 48 letni facet moze uprawiac seks i nie ma z tym problemu ? zas widze problem owej kobiety ale z głową .

Gość gość
Skad wiesz ze po 40 ? :)

Gość gość
Ja to bym chciała. Aby mojemu spadło.

Gość gość
zdrowemu facetowi nic nie spada, bez problemu bedzie sie cieszyl z zyci seksualnego

Gość gość
Nie spada. Stereotyp.