Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djtencosiedziobok

Jak ją zachęcić do sportu?

Polecane posty

Gość djtencosiedziobok

Pytanie jak wyżej - sytuacji wygląda następująco: Chciałbym zachęcić moją narzeczoną do sportu/ruchu. Przydało by się jej zejść z 10 kg. Niestety ciągle słyszę tylko o braku sił i zmęczeniu. Wstaje rano, praca, powrót ok 18:00 tv/internet/zakupy. Zaznaczam, że nie mamy dzieci i innych obowiązków oprócz pracy. Mieszkamy sami. Sam trenuję średnio ok 6 razy w tygodniu, czasem 2 razy dziennie - (wstaję i idę na trening o 6:30, później do pracy, a wieczorem jeszcze na drugi o 20:00) Ona nie chce ze mną chodzić. Niby stosuje jakieś diety, ale to wszystko bez ruchu nie zmienia nic - waga stoi od roku lub dwóch... Wkurza mnie to - na zajęciach widzę dziewczyny które mają swoje pasje, hobby poza sportem - a u niej tv/internet/zakupy...

Gość gość
Na chuj chcesz zmuszać kogoś do czegoś czego nie lubi

Gość djtencosiedziobok
Nie chce jej zmuszać do niczego - ale czy życie ma się kręcić wokół pracy/tv/internetu i zakupów? Żadnej pasji, zainteresowania, hobby? No i sprawa tej nadwagi... Niech robi coś co ją cieszy - ale ruszy się z kanapy...

Gość gość
13.28-ja zawsze powtarzam by taki delikwent jak Ty zrobił przysługę dziewczynie rzucił ją,bo spotka kogoś o niebo lepszego kto zaakceptuje ją.

Gość djtencosiedziobok
W sensie, że najlepsza opcja to brak ambicji, wymagań, celów, wyzwań, marzeń? Pracy nad sobą? Po prostu szarość dnia i TVN?

Gość gość
Zapuszczają się a potem mają żal d**y że są zdradzane.

Gość Beata311
Coz, jeszcze rok temu bylam taka sama jak Twoja narzeczona. Zmienilam prace i zobaczylam jak nowe kolezanki spedzaja czas, zadnej telewizji tylko sport, albo jakies zajecia typu nauka jezykow. Wstyd mi bylo wiec tez sie ruszylam. Kupilam kije do nordic walking ze spokey i zaczelam maszerowac po pracy. Zrzucilam ponad 7 kg, czuje sie znacznie lepiej. NIe kazda kobieta lubi treningi siłowe, moze zacznijcie od marszy/spacerów?

Gość gość
poszukaj innej narzeczonej młoda dziewczyna która ma 10 kg wiecej niz powinna nawet jak zrzuci za jakis czas waga wróci i tak bedziesz z jej waga wojował może ona spotka kogos komu nie bedzie to przeszkadzało