Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też kupujecie lumpeksowe pościele

Polecane posty

Gość gość

A potem w nich śpicie ? kładziecie w nie swoje dzieci ? Bo mam znajomą która się oburza strasznie jak ktoś to skrytykuje .Akurat przy mnie jej brat wyrzucał jej że już doszczętnie zdurniała z tym lumpeksem i pościelami po niewiadomo kim .

Gość gość
Jedna mam , zbaczy cirka ma ! W konie , strasznie jej sie podobala

Gość gość
Co prawda nie kupuje takich rzeczy w lumpeksie. Ale w hotelu sypia sie chyba w pościeli po większej ilości użytkowników ;) jak komuś to nie przeszkadza, to w czym problem.

Gość gość
nic nie kupuje w lumpsie , wole na olx poszukac odenrac osobiscie w domu ,widze i czuje jak tam jest .....

Gość gość
Kupuje na materiał na jakieś d**erelki. Szyje poszewki sobie na jaśki i pościel dziecku. Wcześniej kupowałam dla siebie na kołdrę poszewki ale zmieniłam pościel i już takiego rozmiaru nie znajduje. A kupuje w jednym gdzie rzeczy sprowadzane są ze Szwecji i jest to naprawdę porządny materiał i nie zniszczony. A porządnie wypiore i jest czyste więc zarazków się nie boję.

Gość gość
A świerzbowce i grzybica to jak trzeba prać żeby to zabić ?

Gość gość
Gotować pościel trzeba.

Gość gość
Kupuję. Gotuję i używam. Płacę tyle, co za nowe a jakość o niebo lepsza. W hotelach też pod używanymi sypiam.

Gość gość
Tak czasami kupuje. Jak jest coś bardzo fajnego, dobrej jakości. Piorę później 90stC. Nie ma problemu. Poza tym ciuchy z lumpexu są dezynfekowane jakimiś środkami zanim trafią na sklepy. Przynajmniej te z zagranicy. Dlatego tak dziwnie śmierdzą..

Gość Cleo1976
Nie.Kupuję na allegro, ale tylko nowe.

Gość gość
Kupuję pościel, mam taką działalność, że potrzebuję jej dużo. Niech nikt mi tu nie wciska, że niewiadomego pochodzenia, a byliście kiedyś w szpitalu, bo ja tam pracuję. Czy wiecie, ze jest tam pościel, po zgonach i chorych, która idzie do pralni. A czy zastanawialiście się w hotelu lub na wczasach kto przed wami spał w tej pościeli. Na pewno nie.

Gość gość
To, że w szpitalu czy w hotelu jest się zmuszonym do spania w używanej pościeli, to nie znaczy, że na codzień też mam ochotę u siebie w domu spać w czyichś smrodach, ludzie drodzy, majtki i staniki tez kupujecie w lumpeksach? Bo "wystarczy" wygotowac? Przecież to obrzydliwe. Mentalność typowej Polki - syfiary, która ubiera się w lumpeksie, śpi w łachach z lumpeksu, szczycąc się rzekomą jakością tych rzeczy albo najlepiej jak coś z drogą metką się trafi - wtedy szpan przed koleżnkami. Zal mi was śmierdziele. Juz bym wolała kupić byle jaką pościel chińską w Tesco czy innym markecie niż spać w choćby nawet jedwabnej ale z lumpeksu po czyjejś zapierdzianej d***e, fiutach w s*****e i odchodach złuszczonego naskórka a fuuu

Gość gość
moja koleżanka kupuje bieliznę i piżamy w lumpeksach, mówi że nie ma różnicy i tak trzeba prać, no nie wiem, nie przekonała mnie.

Gość gość
Bielizny nie kupuję, bo jej nie wygotuję. Staniki piorę ręcznie, majtki w 30 stopniach. Pościeli nie mam używanej, ale nie widziałabym w tym problemu. 95 st i heja.

Gość Ewa Ewa
Szczerze mowiac to brzydzilabym sie polozyc w takiej poscieli, nawet wypranej sto razy... wole juz dolozyc i kupic w normalnym sklepie. Tym bardziej, ze posciele nie sa jakies mega drogie - np na https://sypialniamarzen.pl kupuje. Fajne ceny i dobra jakosc.