Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinomaniak ON

IMIGRANT NA WYGNANIU najnowszy polski film obyczajowy na youtube

Polecane posty

Gość Kinomaniak ON

W serwisie youtube pojawił się zwiastun filmu o imigrancie i kózce który przypłynął na pontonie do Polski. Film ten zapowiada się świetnie tym bardziej że to film na czasie. Według mnie film będzie kontrowersyjny ale bardzo dobrze że pojawi się w kinach bo warto poznać kulturę i obyczajowość imigrantów. Polecam obejrzeć ten dwu minutowy zwiastun co jest na youtube a i chętnie dowiem się jakie macie opinie o tym filmie.

Gość gość
oglądałem wczoraj i podoba mi się , zapowiada się prawdziwy hit i to polski

Gość Kaśkaa19
Nie lubię filmów obyczajowych :P Nie mam nawet jak sprawdzić bo nie mam youtube co kolwiek to jest :P

Gość Kinomaniak ON
Jak to youtube nie masz? A masz internet?? Telepatycznie przesłałaś tego posta na forum?

Gość gość
Film zapowiada się świetnie! Dialogi, kunszt aktorski jak i udźwiękowienie stoi na wysokim poziomie. Filmy obyczajowe są godne uwagi, bo ukazują często rzeczywistość do której nie mamy dostępu. Jak tylko w kinie będzie już ten film to na pewno wybiorę się do kina mimo że wolę oglądać filmy na komputerze!

Gość Amelia 3
A o jaki film chodzi? :D

Gość Kinomaniak ON
Film Imigrant na wygnaniu

Gość gość
Oglądnąłem zwiastun i jestem pod wrażeniem muzyki i efektów komputerowych

Gość gość
te dwie sceny zawarte w tym zwiastunie są wręcz wyśmienite ! ! szykuje się nam najlepszy polski film ostatnich lat a może i to będzie najlepszy polski film ze wszystkich filmów jakie powstały w Polsce nie tylko z obyczajowych

Gość gość
We wtorek we Freiburgu (Niemcy) rozpoczął się proces Huseina K., Uchodźca z Afganistanu odpowiada za gwałt i mord na studentce. Jesienią 2016 roku napadł na 20-letnią dziewczynę, gdy wracała na rowerze z dyskoteki. Młody mężczyzna dusił swoją ofiarę, a następnie ją zgwałcił. Nieprzytomną wrzucił do przepływającej w pobliżu rzeki. Zdaniem prokuratury oskarżony świadomie chciał, żeby kobieta utonęła. Liczył, że woda zatrze wszystkie ślady. To barbarzyńskie przestępstwo wstrząsnęło niemiecką opinią publiczną, wywołując zażartą dyskusję o wpływie migracji na bezpieczeństwo. Nie wiadomo, ile lat ma oskarżony. Początkowo twierdził, że ma dopiero 16 lat. Podczas procesu przyznał, że w chwili przyjazdu do Niemiec w 2015 roku miał 18 lat, a zaniżył swój wiek zgodnie z radami innych migrantów. Biegli oceniają, że mężczyzna ma co najmniej 22 lata. Kwestia wieku będzie miała istotny znaczący na wymiar kary. Husein K. jest recydywistą. Przed przyjazdem do Niemiec, na greckiej wyspie Korfu, zrzucił z nadbrzeżnej skały kobietę, która ledwie przeżyła. Skazano go na 10 lat więzienia. Władze greckie zwolniły go po odbyciu części kary, ale nie poinformowały innych państw o tym przypadku. Proces uchodźcy rozpoczął się przed izbą dla nieletnich, która może jednak orzec wyrok taki, jak w przypadku dorosłego. Oskarżony zeznał, że podczas pobytu w Niemczech spędzał czas na piciu alkoholu i zażywaniu narkotyków - haszyszu i heroiny.

Gość Loopes
Kiedy film imigrant na wygnaniu będzie w kinach? Efekty specjalne na światowym poziomie trzeba przyznać.

Gość robson 24
ponoć film w kinie ma być na początku 2018 roku pod zwiastunem jest napisane że rok 2018 a swoją drogą zwiastun robi mega dobre wrażenie i film na pewno będzie na światowym poziomie wielkie brawa dla twórców

Gość gość
Fajny :)

Gość grendol
ah te filmy obyczajowe czy w nich zawsze musi być seks ?? tak czy owak mi też się zwiastun podoba może do oscara będzie nominowany jak cały film będzie tak dobry jak zwiastun a w 2017 był jakiś polski film nominowany do oscara ? może w rok 2018 będzie szansa

Gość Pozytywna Joasia
Uwielbiam polskie filmy obyczajowe lepsze jak jakieś durne horrory. W filmach obyczajowych seks a bardziej motywy uczuciowe się przejawiają. Oscar? Jak film będzie dobry to szansa jest zawsze a póki co sam zwiastun tego filmu robi pozytywne wrażenie. Pozdrawiam.

Gość gość
To chodzi o ten zwiastun z tym samochodem i zwierzęciem?

Gość ne on
Tak i bardzo dobrze się zapowiada film.

Gość gość
fajny ten zwiastun czekam na cały film :D

Gość gość
a ja czekam aż na tvn będzie

Gość Tokacz
Taa w TVN hehe prędzej na TVP :)

Gość gość
Ten film z imigrantem daje do myślenia

Gość gość
no fabuła i aktorstwo na wysokim poziomie

Gość gość
Mega dobry ten film już go dwa razy widziałem.

Gość gość
dajcie link do tego gilmu

Gość gość
Jest wyżej podany :D

Gość Rojo
Zachwycający film taki z górnej półki można by rzec.

Gość gość
to obyczajowy film czy raczej erotyczny film :)

Gość Baania
Bardzo fajna rola tego Araba. Przyjemnie się oglądało film.