Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajoma 5 bachorem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

ale się rozmnaża

Gość gość
za 20-30 lat będzie dopiero bieda, brak pracy

Gość gość
Też mam znajomą z 5 dzieci. 4 dziewczynki i 1 chłopczyk (najmłodszy). Mąż jej chciał syna więc robili do skutku. Jej najstarsza córka jest z moją w klasie (teraz 2-giej). Powiem Ci masakra. Dzieci rok po roku. Wszędzie je ze sobą ciąga bo nie ma z kim zostawić. Nawet na wywiadówki je przyprowadzała i akademie szkolne. Normalnie komedia jak się to towarzycho rozbiegało każde w swoją stronę a ona za nimi. Albo wszytkie zaczynały ryczeć jak w chórze. Patrząc na to nie wiesz czy się śmiać czy współczuć. Zdarzało jej się dzieci gubić w szkole. :D Idzie szatnią, pcha wózek, na ręku niemolak a za nią gęsiego dziewczynki. Zawsze któraś zostawała w tyle i ginęła w tłumie uczniów. Często dopiero przy wyściu ze szkoły dziewczyna się orientowała, że jednego dziecka brakuje. :D A dziewczyna jeszcze 30-tki nie ma. x Miała też takie akcje, że jak się jej dzieci pochorowały to tej najstarszej do szkoły 1,5 miesiąca do szkoły nie prowadzała. Bo jak te małe zostawić same z gorączką, by 7-latkę prowadzać i odbierać ze szkoły. Zdrowego 2-3 latka nie zostawisza a co dopiero chorego. Nieprzyjemności miała bo pedagog szkolna do niej jeżdziła, opieką społeczną groziła bo obowiązek szkolny i dziecko w szkole ma być. Ich nie obchodzi JAK ale ma być. Później ja jej małą prowadzałam i odbierałam jak ona nie mogła bo mieszkam w bloku sąsiednim.

Gość gość
Szkoda, że przez takich głupich ludzi muszą cierpieć inni ludzie - ich dzieci.

Gość gość
Ja zawsze chcialam miec duze rodzine. Nie rozumiem dlaczego zakladacie, ze jej jest z tym zle? Wspolczujecie, hahahha, a moze ona ma wiecej powodow by wspolczuc wam! Wg mmie to z autorka postu jest cos nie tak, bo normalnie to na dzieci nie mowi sie "bachory". Nie rozumiem tez jak mozna na innych patrzec przez pryzmat siebie. To co dla was jest w zyciu najwazniejsze, nie musi byc priorytetem dla innych. Wiecej szacunku drogie panie.

Gość gość
Moja siostra ma piatke i 26 lat. Pierwsze urodzila jak miala 18, a ostanie sa blizniaki 1,5 roczku maja. I nie ze konkretna plec chcieli, bo maja na przemian- chlopak, dziewczynka, chlopak i blizniaczki. A ja dopiero z drugim w ciazy, a juz po 30 , chyba jej nie dogonie. :P