Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Facet sens życia

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, chciałabym żeby ktoś mi jakoś pomógł choć nie wiem czy jest to możliwe. Od dziecka pamiętam ze marzyłam o wielkiej miłości, o facecie. Nigdy nie miałam żadnych znajomych, pasji tez za bardzo nie miałam nigdy. Od kilku lat mam tylko jedna jedyną przyjaciółkę. Co do braku pasji- nigdy nie było czegoś takiego co lubilabym robić, czemu oddawałabym się bez reszty. Marzyłam tylko o miłości. Przyszły związki, 3 nieudane jeden po drugim. Potem wspaniały związek, kochany facet. Ale ja, chorobliwie zazdrosna. Każdą jego rozmowę z kobietą odbieram tak jak zdradę chociaż wiem ze to nie zdrada i wiem ze nigdy by mnie nie zdradził. On jest całym moim życiem, żyję od spotkania do spotkania, widzimy się praktycznie codziennie. Nie wiem co robić, ta zazdrosc zabija. Czytałam sposoby na zwalczanie zazdrości, ale to nie pomaga bo oprócz spotkań z nim nie ma nic co lubię i chciałabym robić. Nie wiem czego oczekuje pisząc tutaj, bo facet zawsze był jest i będzie najważniejszy. Tylko chciałabym nie być aż tak zazdrosna. ..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować