Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie zawsze gwałci

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż zawsze bierze mnie siłą.Nigdy nie stawiam oporów, seks z nim jest naprawdę wspaniały i ekscytujący, żaden były partner mnie tak nie zadowalał, jest tylko jeden problem, zawsze potem czuje się jak ostatnia szmata. Jestem nimfomanką a on robi co ze mną co chce. W dzieciństwie byłam molestowana potem odreagowywałam to masturbacją i fantazjami erotycznymi. Wyobrażałam sobie np. że grupa obcych facetów porywa mnie i gwałci albo że muszę pracować w burdelu i obsługiwać setki klientów. Miałam wielu partnerów ale żaden nie potrafił mi dogodzić. Mój pierwszy chłopak przynosił mi kwiaty i kochał się przy świeczkach podczas gdy ja wyobrażałam sobie, że bierze mnie siłą. Zmieniałam partnerów wiele razy a potem nawet pracowałam na studiach jako prostytutka. Z jednej strony pozwalam mu na to i nie potrafię ukryć że sex mi się podoba. Z drugiej strony czuję się bezwartościową dziwką :/ Nie wiem co robić nie jestem w stanie sobie ułożyć normalnego życia. Mąż mnie nie szanuje a mi to sprawia przyjemność. Boję się że kiedyś nie wytrzymam.

Gość gość
jak ci to pasuje to po co się żalisz? btw jak się na to zgadzasz to z definicji nie jest to gwałt