Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada.

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Rok temu wyszłam za mąż. Mój mąż od zawsze mi powtarza że mnie kocha nad życie. Jakiś czas temu opił się na ognisku z naszą znajomą. Całowali się raz przy ognisku przy jakimś obcym gościu a później w lesie. Podobno były to namiętne pocałunki. Obydwoje zarzekają się że nie spali ze sobą, ale ja im nie wierzę, skoro byli tak bezczelnie żeby pozwolić na tak intymną relację to co miałaby ich powstrzymać przed seksem? Bardzo chciałabym wiedzieć prawdę bo to zadecyduje o rozwodzie. Myślicie że dobrym pomysłem byłoby upicie kiedyś męża i może wtedy powie prawdę? Jestem wściekła, myślałam że nasza miłość jest wyjątkowa, bo rzadko się zdarza coś takiego, a tu takie rozczarowanie. Czuje się też oszukana i okłamana bo on złamał przysięgę małżeńską. On twierdzi że ma przebłyski pamięci jak się lizali ze sobą. Byłam pijana kilka razy i zawsze wiedziałam co robię a jak tego nie wiedziałam to urywał mi się cały film i nic nie pamiętałam, dlatego wiem że to nie jest tak że on nie był świadomy co robi. Myślę że ona mu się podobała od dłuższego czasu, bo zawsze ją komplementował, nawet w mojej obecności co oczywiście nigdy mi nie pasowało. Jestem od niej o wiele ładniejsza tylko że z natury jestem spokojna, nie potrzebuje wielu przyjaciół, ona natomiast jest moim przeciwieństwem. Nie wyobrażam sobie żyć z facetem który mnie tak oszukał, skrzywdził. Teraz jest dla mnie obcy, gardzę nim.

Gość gość
Witaj, rozumiem twoje emocje - sama byłam w podobnej sytuacji. Faktem jest to że twój mąż całował się z kobietą, ale czy Cię zdradził do końca - tego nie wiesz. Co do urywania filmu - jeden człowiek ma tak że kompletnie nic nie pamięta, a drugi ma jakieś przebłyski. Często jest tak że jak urywa nam się film, nie panujemy nad sobą i dzieją się różne rzeczy a przebłyski przychodzą dopiero rano. Uważam że, twój mąż popełnił błąd, lecz każdy z nas popełnia błędy bo jesteśmy tylko ludźmi.... Proponuje żebyście razem poszli na terapię małżeńską i pod okiem specjalisty odbudowali swoje relacje.