Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAsia

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość gośćAsia

Jakis czas temu poznalam faceta. Widzielismy sie 3 razy, zeby nie bylo na stopie kolezenakiej.. smsujemy prawie codziennie, czasem dzwonimy - ogolnie kontakt jest fajny. Problem w ttm, ze on zaczal mi się podobać i mnie do niego dziwnie ciągnie. Mieszkamy w miastach oddalonych od siebie jakies 40 km i on nie proponuje zadnego spotkania. Jaki ma sens taka prawie tylko smsowa znajomosc? W jednej z rozmow telefonicznych powiedzial, ze jak bede w jego miescie to zeby dac zmac to pojdziemy na kawę ale nie umie sie jakos konkretnie umówić ze mna. Zabardzo nie wiem jak to rozegrać bo jakos mi glupio się narzucać. Co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość gość
Ważne co do niego piszesz. Musisz mu dać do myślenia, zaintrygować go, zainteresować sobą tak, żeby chciał się z Tobą umówić. Musi wiedzieć, że jesteś wartościową kobietą, masz zainteresowania, cieszysz się życiem i jesteś atrakcyjna dla innych. Tak, żeby się zastanawiał co robisz i z kim.

Gość gość
To tak właśnie jest. Rozmowy nie są o byle czym, czuje że lubi kontakt ze mną. Zastanawia mnie tylko czemu sie nie umowi konkretnie tylko aluzje robi. To ja mam go zapraszac? No jakos dziwnie. Tak juz sobie pomyslalam, ze poprostu nie odpisze mu na smsa, nie wiem "znikne" na pare dni czy co... Potem przeprosze, że bylam bardzo zajeta. Nie mam innego pomyslu jak to ruszyć.

Gość gośćAsia
To wyzej to ja. Albo poprostu napisze: ide dzis na randke trzymaj kciuki

Gość gość
Głupie gierki, niech spada chrust łatwopalny:P lub do swojej d***** o posturze pingwina:P

Gość gość
Taka sztuka zaproponować spotkanie, korona z głowy spadnie? Polki to kretynki.

Gość gość
21:45 nie rob tak

Gość gośćAsia
Nie o korone tu chodzi

Gość gość
No pewnie, że nie o koronę!

Gość gośćAsia
Nie chce zostać odebrana jako, że się narzucam. Raz peoponowalam i nie mógł to teraz chyba wypada zeby on cos konkretnego zaproponował a nie aluzje. No chyba, ze poprostu nie chcę.

Gość gość
No chyba nie chce.

Gość gośćAsia
Napisal, ze nie chce kontaktu, bo żona sie dowiedziala

Gość gość
Ha ha ha właśnie tak głupie idiotki. Zamiast rozkminiac to normalne że jak facet nie proponuje spotkania to po prostu ma kogoś a wy się zakochujecie debilki i tracicie czas na zajętych

Gość gość
Ale prostacki wniosek ten powyżej. A co to facet ma jakiś obowiązek proponować spotkanie? I jak nie proponuje to zawsze niby kogoś ma? Przecieź to tak głupie że aż boli.

Gość ej ola la
Nie zawsze, ale pierwsze spotkanie to i owszem powinien. Kobiecie nie wypada tym bardziej jeśli raz padła propozycja z jej strony i odmówił. Może jeśli następnym razem rzuci jakąś aluzję to napisz coś w stylu "czyżbyś chciał się jednak ze mną umówić?"

Gość gość
15:58 ale dzwonienie i codzienne esemesowanie to takie normalne ? Kogos ma , ale nie przeszkadza mu kontaktowanie sie codziennie z inna ?

Gość gośćAsia
To nie ja pisalam ttlko podszyw jakis. Nikogo nie ma ten facet