Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak być dobrym i się nie znudzić?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze byłem kimś kto szanuje kobiety i ma twardy kręgosłup moralny. Teraz już 3 raz zostałem zdradzony przez już 3 swoją dziewczynę. Zawsze odchodziły do jakiś dupków. Z tego co wiem chłopak pierwszej mojej dziewczyny z którym mnie zostawiła czasem ją bije a pomimo tego dalej są razem. Ktoś mi doradzi jak tu nie być dupkiem ani frajerem?

Gość gość
kobiecie nigdy nie można nadskakiwać(wyjątkiem jest okres) ponieważ takim mężczyzną kobieta się nudzi. piszę ci to jako kobieta.

Gość gość
A nie mylisz dobroci ze zgadzaniem się na wszystko? Nie znudzi mi się tzw dobry facet,ale nie umiała bym być z kimś bez własnego zdania. Albo wybierasz takie nie inne dziewczyny i to jest do przemyślenia.

Gość gość
w ogole nikomu nie powinno się nadskakiwać bo to nieludzkie,zachowaj równowagę :-) to klucz ,i oczywiście jest część bab idiotek które się nudzą jak nie mają ekstremalnych emocji,kłótnie zazdrość piekło ,wtedy żyją ale to patologiczne ,normalna osoba szuka szczęścia i nigdy się nie nudzi głównie sobą a potem innymi,baby się nudzą same ze sobą i stąd problemy,szukaj mądrej

Gość gość
a nie lepiej po prostu "być sobą" ? prawdziwi zostaną, a ku*** odejdą

Gość gość
Nie kazda zdradza i nie kazda lubi ekstremalne emocje,normalne kobiety cenią sobie spokój poczucie bezpieczenstwa

Zmień pytanie na jak wybrać odpowiednią kobietę i co do tej pory w tym względzie poszło nie tak :classic_cool:

Gość gość
Kobiety zazwyczaj wybierają na mężów takich jak ty,spokojnych poukładanych czystych którzy zmieniają obuwie w piwnicy.Ale za kochanków wolą babiarzy ;)

Gość gość
Czemu od razu tacy jak ty uważacie, że to przez waszą DOBROĆ? Może to przez inne cechy, np. frajerstwo, mięczakowatość. Zapamiętajcie sobie, że bycie dobrym nie równa się mięczakowatości. Ja jestem z facetem już 10 lat i jest bardzo dobrym człowiekiem, ale jest MĘSKI.

Gość gość
gość dziś Kobiety zazwyczaj wybierają na mężów takich jak ty,spokojnych poukładanych czystych którzy zmieniają obuwie w piwnicy.Ale za kochanków wolą babiarzy oczko.gif Wypowiadaj się za siebie a nie za kobiety :) Można wybrać na męża dobrego kochanka i nie potrzebować "zastępców" ;)

Gość gość
Znam to.Jestem kobietą,dbam o swoich lubych,o kasę nie proszę a i tak w c***a jestem robiona.

Gość gość
jedna kobieta potrzebuje jednoczesnie okolo 3 facetow, to ewolucyjny mechanizm gdy czlowiek byl malpa i meiszkal w jakskini jak widac sprawdza sie w zyciu

Gość gość
około 3? zastępcy są nudni i niedobrzy

Gość gość
Dobroć to nie rozmemłanie i taka ogólna jakaś rozlazłość. Znam mężczyzn dobrych,ale bez własnego zdania i dobrych,szanujących innych ,którzy je mają,nie zmieniają,bo ktoś ma inną opinie,bo kobieta ma inną wizję ,kto potrafi porozmawiać i bronić swego zdania,idąc na jakiś kompromis jak trzeba,ale nie zaciska zębów i nie mówi "tak kochanie" chociaż się nie zgadza. Albo "zrób jak uważasz" a później ma pretensje.