Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarrr ekk

galerianki nałóg

Polecane posty

Gość jarrr ekk

cześć. mam pewien problem. Mam wspaniałą żonę, dzieci, dobrą pracę, ale.. Od kilku lat korzystam z usług małoletnich k***wek, tzw. galerianek. Początkowo był to tylko seks oralny, nic wielkiego, mały relaks po pracy, ale od jakiegoś czasu uprawiam regularnie z nimi seks (same to zaproponowały, za wyższą kasę oczywiście), mam nawet swoje 2 ulubione (w duecie potrafią czynić cuda)., ale nie w tym, rzecz. Czuję się strasznie głupio od jakiegoś czasu gdy regularnie się z nimi spotykam. Z jednej strony jest mi super, bo żona nigdy im nie dorówna świeżością, młodością, zaangażowaniem itd. Z drugiej strony moje córeczki są niemalże w ich wieku i trochę to przerażające. Tylko, że nie mogę się powstrzymać, one same piszą smsy kiedy znów się spotkamy, albo gdy są zajęte po pracy podjeżdżam i szukam innych na szybki seks. Zacząłem korzystać z usług tych panienek po namowie kolegi z pacy, on też korzysta, ale sporadycznie raz na kilka miesięcy, a dla mnie to nałóg, nie potrafię z tego zrezygnować. Do tego dochodzi obawa, że żona mogłaby się dowiedzieć. Widzicie jakieś wyjście z tej trudnej sytuacji?

Gość gość
Moze niech Twoje córki zastąpią te galerianki, przynajmniej kasy nie będziesz tracić i wszystko pozostanie w domu.

Gość jarr ekk
bardzo śmieszne, jesteś obrzydliwy/a. spier.... trollu

Gość gość
Jak długo masz kasę tak długo możesz po/ciup/ciać na boku. Przecież one po to są. A żonie nie ubędzie i nie musi o wszystkim wiedzieć. Korzystaj z życia.

Gość gość
A ile im płacisz, bo ja bym też spróbował. Jaka galeria, gdzie?

Gość jarrr ekk
nie chodzi o kasę , bo wiele mi nie ubywa w porównaniu do tego co zarabiam. Czuję się po prostu źle, że tak się uzależniłem od tych panienek. coraz częściej myślę o tym jak ranię żonę, o tym jak by się czuła gdyby się dowiedziała co robię na boku i to z kim w dodatku. myślę o tym, że córki by się mogły dowiedzieć i znienawidziłyby mnie do końca życia, a mam teraz z nimi świetne relacje.

Gość jarrr ekk
myślę, że każdy facet od czasu do czasu robi jakiś skok w bok, czy to agencja czy galerianki, czy przydrożne d****** ale u mnie to jest nałóg, uprawiam z nimi seks równie często jak z żoną. to już jest niezdrowe. myślałem nad tym dlaczego mnie tak ciągnie to nich, myślałem też o tym, czy lepiej nie znaleźć sobie starszej kochanki na stałe, ale doszedłem do wniosku, że to nie to samo i znów zacząłem dzwonić do nich, albo jechać na "łowy"

Gość gość
Gość z 10:37 jest obrzydliwy? Hmmmm nie wiem czy wiesz, ale historia lubi zataczać koło i jeśli Twoje córki mają Twoje geny to może sie zdarzyć, że się spotkacie na takiej schadzce i będzie zonk. Genów nie oszukasz, a k******o mogą mieć we krwi po tatusiu :D

Gość jarrr ekk
te galerianki pochodzą z patologii, z nizin społecznych, same mi opowiadały w jakich rodzinach żyją. moje córki mają wszystko i są odpowiednio uświadomione. przestańcie trolować i pier... głupoty obrażając moje kochane córeczki

Gość gość
głupoty gadasz kiedyś czytałem pamiętniki i zostaład****** z nudów bo wszystko miała dla sportu ale wiadomo ze to sprawka demonów jezebel i ty takze jestes pod wpływem demona jezebel

Gość jarrr ekk
przestańcie gadać głupoty. nikt nie zostaje dziwką z własnego wyboru, bo ma taką fantazję, albo geny; tylko z braku kasy.

Gość gość
albo zostanie przymuszona sa wyjatki z ze z własnego wyboru to także słyszałem

Gość gość
galerianki najczęściej nie zarabiają na chleb, tylko na markowe ciuchy. Więc to ich wybór. Jesteś obrzydliwy, szczególnie, że sam masz córki w tym wieku. Gdybym była na miejscu twojej zony i się dowiedziała, to wywaliłabym cię z domu bez jednego słowa. Normalna zdradę być może byłabym w stanie wybaczyć, ale takie coś - nie. Nie wiem, ile lat mają te dziewczyny, ale jeżeli poniżej 15 - to życzę ci, abyś wylądował w pierdlu.