Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie mogą być jej uczucia ? Pomocy !

Polecane posty

Gość gość

Cześć na początku chciałbym Wam opowiedzieć 'krótką' historię pewnej fantastycznej dziewczyny, która zawróciła mi nieziemsko w głowie, jednocześnie proszę o szczere odpowiedzi i z góry dziękuję ;) Znamy się 4 miesiące ona wie, że zakochałem się w niej po uszy, wczoraj spotkaliśmy się kupiłem jej kwiaty bo ostatnio trochę ją zraniły moje słowa była pozytywnie zaskoczona ale w czym problem? Nie jest jeszcze mi w stanie powiedzieć że mnie KOCHA a jednocześnie coś czuje do mnie, powiedziała mi że moim minusem jest brak cierpliwości ... ona strasznie się boi kolejnego związku bo została poważnie zraniona przez byłego chłopaka z którym nie utrzymuje żadnego kontaktu. Jestem ponoć pierwszym chłopakiem, który traktuje ją tak wyjątkowo, zaskakuję ją w przeróżny sposób i to się jej strasznie podoba, ostatnio przez przypadek napisała, że lubi potrzymać kogoś w niepewności a z drugiej strony wie że jeśli Nam nie wyjdzie to raczej nie będę jej kumplem, przyjacielem. Co robić żeby poczuła coś więcej niż tylko zauroczenie ? Dodam, że jeśli ja gdzieś wyjeżdżam na szkolenie czy zagranicę co jakiś czas to widzę, że ona strasznie tęskni i odczuwa brak mojej osoby. Dodam że ja mam 22l ona 18 ;)

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak "walcz", albo ktoś chce albo nie, bez żadnej walki. Poczekaj na to, aż ona wyraźnie się określi, do tego momentu traktuj ją z dystansem.

Gość gość
Właśnie w chwili gdy pojawia się ten dystans ona coraz bardziej się zbliża do mnie a kiedy ja zaczynam bardziej się starać to ona 'ucieka' Nie wiem co robić, czuję że z nią naprawdę mogę być szcześliwy bo doskonale się dogadujemy, całowaliśmy się wiele razy, ale ja chcę więcej, chcę z nią być ale nie wiem co robić. Wiem każda kobieta jest inna ale ona odbiega od reszty inaczej się zachowuje nie potrafię jej 'rozgryźć' pierwszy raz jestem w takiej sytuacji.

Gość gość
no i ta buźka z oczkiem na końcu mówi wszytsko jedna wielka ściemka

Gość gość
12:50 Uważasz że miłość to ściema ?

Gość gość
A mamusie masz fajna ?

Gość gość
hmm nie to całe kaffe to ściema kazdy pisze co chce przewaznie fikcja literacka

Gość gość
Nie uważam że to ściema, po prostu czasami można komuś pomóc i rozwiązać problem. Autor tematu widać że jest romantykiem i szacunek mu za to, życzę powodzenia.

Gość gość
Ktoś, coś jeszcze. Zależy mi na Waszej opinii ?

Gość gość
tutaj wszyscy wszytskim radza a opinie wasze w wiekszosci przypadków maja sie nijak do konkretnego przypadku nie jestescie ta osoba nie wiecie co mogło by zaszkodzic lub pomóc

Gość szry
jak po paru miesiacach sama nie wie, to autorze, nie ma szans ze sie w tobie zakocha. szuka teraz kogos lepszego, w razie czego pocieszysz, pomozesz, wyciagniesz gdzies zeby jej humor poprawic(oczywiscie za wszystko zaplacisz TY), pozbierasz z gleby, znowu zostaniesz odsuniety do rezerwy - ad infinitum. daj spokoj sobie juz teraz, z tego pieca chleba nie bedzie, nie dawaj sie nabrac na gierki, im szybciej zaczniesz tworzyc dystans tym lepiej dla ciebie... NIE WALCZ. leniwe ksiezniczki z drewna beda cie ciagle do tego namawialy, ale to wynika z ich lenistwa - olbrzymim problemem dla nich jest w jakikolwiek sposob pokazac inicjatywe, wiec potrafia tylko jej wymagac od plci przeciwnej, NIE WALCZ, o faceta zawalczyloby mniej niz 1%, nie warto o leniwe zabiegac, Ty sie okresliles, ona nie, widac ze nic z tego nie bedzie, 4 miesiace to wystarczajaco czasu zeby wiedziec czego sie chce.

Gość werka024
Ten od "księżniczek z drewna" wyraźnie ma jakiś problem. Żadna Cię nie chcę o wspaniały książę? Nie dziwię się. Z Twoim podejściem to wiecznie będziesz sam. Jak została zraniona to rzeczywiście trzeba więcej czasu i cierpliwości. Sama Cię o to prosiła, to co się pytasz. Moim zdaniem jest Tobą zainteresowana, lubi Cię, ale potrzebuje czasu, żeby się zaangażować i tyle. Nie naciskaj, nie narzucaj się. Bądź obok, ale też nie na każde zawołanie, ale czekaj cierpliwie. Trochę dystansu z Twojej strony dobrze zrobi. Pozwól jej też się wykazać. Jeśli zbliżysz się za bardzo, ona się oddali, bo potrzebuje przestrzeni. Jeśli ona za bardzo by się zbliżyła do Ciebie (co narazie jest nierealne), Ty też byś się troszkę odsunął. Tak to działa. A więc CIERPLIWOŚCI.

werka024 Potwierdzam, fakt kobiety są nielogiczne ale mogę potwierdzić to co mówisz, bądź cierpliwy i nie na każde zawołanie daj jej się wykazać i zaangażować.

Gość gość
Niech ona tez sie postara bo z Twojej opowieści wynika że tylko ty tego chcesz niech zobaczy że nie jesteś na wyciągnięcie ręki