Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KondziK25

Czy dac kwiatka dziewczynie na pierwszym spotkaniu?

Polecane posty

Ostatnio przegladajac ig, natknalem sie na pewna dziewczyne, polubilem Jej zdjecia, Ona moje, zaczelismy pisac. Na pewno dziewczyna nie jest dla mnie obojetna, bo to widze. Rozmawia sie milo. Przedwczoraj zaproponowalem Jej spotkanie. Nigdy wczesniej sie nie widzielismy. Ja mam 17 lat, Ona 15. Weim, ze wypada Jej cos dac. Myslalem nad czerwona roza, jedna. Tylko bedziemy chodzic po miescie, czy nie bedzie jej niewygodnie ja tak nosic? Ale nic nie dac, tez nie wypada. Tak apropo, to nie jest randka, po prostu pierwsze zobaczenie sie. :)

Gość gość
Miło jest dostać kwiatka, ale nie wiesz czy dziewczyna lubi romantyków. Poza tym jeśli to nie randka to kwiatka nie dawaj tym bardziej czerwonej róży. I weź pod uwagę, że jeśli miałbyś się później z nią spotykać, to ona będzie oczekiwać od Ciebie tych kwiatków z każdej okazji.

W takim razie, co kupic? Bardzo mozliwe, ze to potem przerodzi sie w milosc, ale zobaczymy. Nie mam pojecia, co Jej kupic, jak nie kwiatka. Czy nic nie kupowac?

Gość gość
Kondzik kup kwiatka chociażby róże a chó/j czerwoną piękna i do tego czekoladki od linda te czerwone, bądź oryginalny w tych.czasach pełnych roszczeniowych golodó/pcow.

Gość gość
Kup dziewczynie kwiatka, albo jakieś czekoladki będzie jej miło. A potem może będzie następna randka ;)