Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie mam włosów pod pachami

Jaka jest twoja największa pasja?

Polecane posty

Gość gość
muzyka zwierzeta moda czynienie dobra konie zapach spalin

Narty,plywanie,motocykle. :) itd i najwazniejsze "zbieranie " gromadzenie meskiej plci:):))specjalne okazy:)

Gość gość
jazda na rowerze, co najmniej 40 km dziennie, a jeżeli to niemożliwe to pływanie, a wieczorami książki zajmują mi czas

Gość gość
ja lubię biegać i jeździć na rowerku, ostatnio jednak coraz częściej zasiadam przy komputerze i słucham mojej ulubionej muzyki http://www.electronicbeats.net/pl/ beats dj to prawdziwa muzyka, która naprawdę potrafi nas uspokoić :)

Gość gość
wędkarstwo,mineciarstwo i gniecenie cycóf:-P

Gość Pola

Zdecydowanie pływanie. Codziennie jak mogę to jestem na torze o 06:00 rano, bo wtedy bilety kosztują u mnie grosze i jest puściutko :) Latem z kolei staram się stawiać sobie wyzwania pływając w jeziorku, oczywiście z deską przyczepioną do pasa, bo jednak jest to wycieńczające ale satysfakcjonujące. Widział ktoś może ten konkurs od Empika? Można wygrać pieniądze na realizację swoich pasji jeśli się je ładnie opisze, ja biorę udział

Gość ela
Dnia 27.11.2019 o 12:53, Gość Pola napisał:

Zdecydowanie pływanie. Codziennie jak mogę to jestem na torze o 06:00 rano, bo wtedy bilety kosztują u mnie grosze i jest puściutko 🙂 Latem z kolei staram się stawiać sobie wyzwania pływając w jeziorku, oczywiście z deską przyczepioną do pasa, bo jednak jest to wycieńczające ale satysfakcjonujące. Widział ktoś może ten konkurs od Empika? Można wygrać pieniądze na realizację swoich pasji jeśli się je ładnie opisze, ja biorę udział

Jaki konkurs konkretnie? Możesz jakiegoś linka podrzucić? Bo brzmi całkiem ciekawie;)

Gość Irena

Prosze link https://www.empik.com/konkurs-zyjzpasja wlasnie rokminiam, chcialbym wrocic mocniej do sportu a konkretnie do biegania :) a wy co wpisujecie?