nie mam włosów pod pachami 0 Napisano Wrzesień 7, 2017 Jaka jest twoja największa pasja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2017 muzyka zwierzeta moda czynienie dobra konie zapach spalin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMartha 0 Napisano Wrzesień 7, 2017 Narty,plywanie,motocykle. :) itd i najwazniejsze "zbieranie " gromadzenie meskiej plci:):))specjalne okazy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMartha 0 Napisano Wrzesień 7, 2017 bardziej pasuje kolekcjonowanie :) meskiej plci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2017 jazda na rowerze, co najmniej 40 km dziennie, a jeżeli to niemożliwe to pływanie, a wieczorami książki zajmują mi czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 ja lubię biegać i jeździć na rowerku, ostatnio jednak coraz częściej zasiadam przy komputerze i słucham mojej ulubionej muzyki http://www.electronicbeats.net/pl/ beats dj to prawdziwa muzyka, która naprawdę potrafi nas uspokoić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 wędkarstwo,mineciarstwo i gniecenie cycóf:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 spanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pola Napisano Listopad 27, 2019 Zdecydowanie pływanie. Codziennie jak mogę to jestem na torze o 06:00 rano, bo wtedy bilety kosztują u mnie grosze i jest puściutko :) Latem z kolei staram się stawiać sobie wyzwania pływając w jeziorku, oczywiście z deską przyczepioną do pasa, bo jednak jest to wycieńczające ale satysfakcjonujące. Widział ktoś może ten konkurs od Empika? Można wygrać pieniądze na realizację swoich pasji jeśli się je ładnie opisze, ja biorę udział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ela Napisano Grudzień 1, 2019 Dnia 27.11.2019 o 12:53, Gość Pola napisał: Zdecydowanie pływanie. Codziennie jak mogę to jestem na torze o 06:00 rano, bo wtedy bilety kosztują u mnie grosze i jest puściutko Latem z kolei staram się stawiać sobie wyzwania pływając w jeziorku, oczywiście z deską przyczepioną do pasa, bo jednak jest to wycieńczające ale satysfakcjonujące. Widział ktoś może ten konkurs od Empika? Można wygrać pieniądze na realizację swoich pasji jeśli się je ładnie opisze, ja biorę udział Jaki konkurs konkretnie? Możesz jakiegoś linka podrzucić? Bo brzmi całkiem ciekawie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irena Napisano Grudzień 8, 2019 Prosze link https://www.empik.com/konkurs-zyjzpasja wlasnie rokminiam, chcialbym wrocic mocniej do sportu a konkretnie do biegania :) a wy co wpisujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach