nie mam włosów pod pachami 0 Napisano Wrzesień 7, 2017 Czy jest taka piosenka, której tekst wydaje się napisany dokładnie o tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMartha 0 Napisano Wrzesień 7, 2017 nie :)) poniewaz nie ma takiej drugiej istoty jak ja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość wiki Napisano Wrzesień 7, 2017 Jest. "Nie daj mi odejść" Ira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość wiki Napisano Wrzesień 7, 2017 A moim hymnem są "małe szczęścia" Roberta Jansona. Każdy dzień zaczynam od tej piosenki i ona mi towarzyszy najważniejszych momentach mojego życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2017 Najkrótsza piosenka to piosenka pt. Wpadł kamień do wody . chcecie tekst. to macie : " Plum ". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2017 Metallica - Unforgiven I II III Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach