Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona141414

Dziwne upławy

Polecane posty

Gość Ilona141414

Witam , jestem 19 letnia kobieta z problemem upławow .. Jakies 2 miesiace temu dostałam infekcji intymnej , wyleczylam ja , po 2 tygodniach od wyleczenia dostałam miesiączki (6 dni przed terminem) ktora nie była normalna , były to brazowe uplawy , czasami krew z bezbarwnym sluzem bez żadnych bólów , A zwykle mam bardzo intensywne krwawienie i straszne bóle brzucha . uplawy trwały 9 dni i po tym czasie tylko 3 dni było wszystko ok , bo znów wróciły lekkie brazowe uplawy. Trwały 3 tygodnie i w końcu dostałam miesiączki , ale dalej nie była to normalna miesiaczka , bez żadnych bolow , tylko troche bardziej intensywne brazowe uplawy I znow 9 dni , po "miesiaczce" nadal są te uplawy .. Myślałam , ze to ciaza , ale test wyszedł negatywnie . do lekarza sie wybieram , ale wizyte mam dopiero za kilka dni ... Bardzo się denerwuje , moze ktos miał podobnie ? Bardzo dziękuję za odpowiedzi .

Gość gość
Moze masz plamienia owulacyjne. Wygoogluj o metodzie sluzowej wyznaczania dni plodnych.

Gość Ilona141414
Tylko czy plamienia owulacyjne trwały by cały czas ? 2 miesiace to bardzo długo , a na kazda owulacje zawsze czułam jakis tam lekki ból , teraz nic ...

Gość gość
Zrob badania bo to moze byc raczek

Gość Ilona141414
Kurcze .. Nie myślałam , ze az tak poważne to może być ... Jednak w rodzinie wystapil niedawno rak ... Az sie zaniepokoilam ...