Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapomnieć?!

Polecane posty

Gość gość

Jak przestać kochać? Wiem, że umawia się z innymi, wiem że zakochał się w innej, ale ja nie potrafię o nim zapomnieć. Chodziłam na randki, weszłam w związek, ale to nic nie daje. :( Jak tylko była chwila to na randkach obczajam czy nie wrzucil czegos na insta. Facet z którym weszłam w związek był "podrobka" tego za którym szaleje ale nie mogę mieć- ten sam wygląd, zainteresowania, podobna rodzina... Potrafię godzinami wpatrywac się w jego zdjęcie, przeglądać jego insta czy czegoś nie wrzucił. :( Mijają lata, a ja nie mogę zapomnieć...

Gość gość
ooooo zdechniesz w lutym oooo

Gość gość
Ile dałbym, by zapomnieć Cię, Wszystkie chwile te,  Które są na nie, Bo chcę (Bo chcę) Nie myśleć o tym już, Zdmuchnąć wszystkie wspomnienia, Niczym zaległy kurz, Tak już (Tak już) Po prostu nie pamiętać, Sytuacji, w której serce klęka, Wiem, nie wyrwę się, chociaż bardzo chcę, Mam nadzieję, że to wiesz i Ty. :D :D :D

Gość gość
Zapomnij wreszcie. Odetnij się od niego szybko i zdecydowanie. Zajmij się pracą, rozwijaj siebie. Zajmij się czymś, wyjdź do ludzi. I nie przesiaduj na kafe, bo to tylko ci bardziej zaszkodzi a już na pewno nie pomoże.

Gość gość
Mam to samo .To ci nie przejdzie Naucz się z tym żyć

Gość gość
poczekaj aż wejdzie w Ciebie ten.... Niemiec

Gość gość
Próbuję zapomnieć, w czymś się zatracić, ale to wraca jak bumerang. Jak wracam nawalona z imprezy to o 4 rano i tak muszę sprawdzić czy czegoś nie wstawił. Z perspektywy uważam, że to zaczyna mnie rozwalać. Nawet jak zorganizuje sobie czas to wystarczy chwila nieuwagi a już... bum! on wraca.

Gość gość
Czemu Niemiec?

Gość gość
Zle robisz. Nie dałaś sobie czasu, zeby pocierpieć. Od razu jakies randki, jakis nowy facet, imprezy... Po co? Bawisz sie człowiekiem, pomysł o tym, ze on sie zakochuje, a dla ciebie to tylko klin. Na mnie takie cos nie działa, dlatego nigdy nie mieszałam niewinnych osob w swoje cierpienie. Nie chodziłam tez na imprezy, bo alkohol tylko wzmaga smutek. Przecierp, wypłacz. Któregoś dnia obudzisz sie z myślą, Że jest lepiej.

Gość gość
To już 2 lata. Z tamtym zerwałm, ale rzeczywiście się zakochał, czego bardzo żałuję, ale juz nie mam jak cofnąć czasu. :( Wypłakałam się, ale nadal liczę na kontynuację mimo że wiem, że to byłoby glupie. To mój pierwszy kosz w życiu i chyba moja duma/ego nie może tego znieść. :(

Gość gość
Pogadaj z modelem, on dostał duzo koszy

Gość gość
Znowu widzę Ciebie, przed swoimi oczami, Znowu zasnąć nie mogę, Owładnięty marzeniami, Wszystko poświęcam myśli, Że byłaś kiedyś blisko, Kiedy czułem Ciebie obok, Wtedy czułem ze mam wszystko, Tyle zostało po Mnie, Tylko Ty i setki wspomnień, Ile dałbym za to,  By móc o tym już zapomnieć, Teraz nie ma Nas I nie chce być tam, Gdzie Ty jesteś, Znowu staniesz przede mną, zawsze robisz mi to we śnie, Będę patrzył jak odchodzisz, Chociaż chciałbym się odwrócić, Będę myślał ile dałbym komuś, Kto by czas zawrócił, Kto by zatrzymał wskazówki, Tylko na ten jeden moment, W chwili, w której cię poznałem, Poszedłbym już w drugą stronę. Ref:  Ile dałbym, by zapomnieć Cię, Wszystkie chwile te,  Które są na nie, Bo chcę (Bo chcę) Nie myśleć o tym już, Zdmuchnąć wszystkie wspomnienia, Niczym zaległy kurz, Tak już (Tak już) Po prostu nie pamiętać, Sytuacji, w której serce klęka, Wiem, nie wyrwę się, chociaż bardzo chcę, Mam nadzieję, że to wiesz i Ty. :D

Gość gość
Potem będę nucic tą piosenkę przez następne 2 lata. :D

Gość gość
No sorry ale tytuł tematu automatycznie mnie kieruje na ta piosenkę :D