nie mam włosów pod pachami 0 Napisano Wrzesień 8, 2017 Jakiemu hobby byś się poświęcił, gdyby czas i pieniądze nie miały znaczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2017 bukmacherce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Marek Napisano Styczeń 13, 2018 Ja hobbystycznie ostawiam mecze, bardzo mi w tym pomaga serwis z informacjami http://legalni-bukmacherzy.pl Moim zdaniem o ile ktoś nie wpada paranoję obstawiania za wszelką cenę, to całkiem dobre hobby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2018 W zasadzie to najbardziej kocham zwierzeta, wiec nadal bym siedziala w schronisku, pomagajac, moze jeszcze jazda konna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SuperSamiec Napisano Styczeń 13, 2018 Pomaganiu innym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2018 rentierstwu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecykarol89 0 Napisano Styczeń 13, 2018 Otworzylbym gospodarstwo agroturystyczne u mnie na wsi dla LGBT :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2018 Chyba spaniu :) spalabym cale dnie i noce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2018 Podróże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izkabella1998 0 Napisano Styczeń 13, 2018 Podróże w tym dookoła świata, nauka latania samolotem. Pewnie kupiłabym dom na jakiejś wyspie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2018 Oczywiście podróże, rejsy statkami, wyprawy do odległych zakątków świata.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Styczeń 13, 2018 zajmowałabym się tym, co teraz, tylko na szersza skalę - czyli działeczka, ale nie 600 m.kw. tylko ze 2 ha ziemi bym sobie kupiła i wtedy to bym zaszalała :) hodowla koni, fryzyjczyków i haflingerów najwyższej klasy no i podróże też, tylko bardziej luksusowe, typu samolotem w ciepłe kraje, jakieś luksusowe spa na Bali czy coś w tym stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2018 schronisku dla bezdomnych zwierząt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach