Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie mam włosów pod pachami

Jaki znany film za którym wszyscy szaleją jest według ciebie do niczego?

Polecane posty

Gość gość
Igrzyska śmierci

Gość gość
Mogłabym doczepić się wielu ekranizacji książek, które zupełnie spłycają sens umieszczony przez pisarza. Chociaż nie czytałam "50 twarzy Greya" (opis książki mnie nie zaciekawił), to film... Poszłam do kina z koleżankami, które wprost uwielbiały tę historię. Mnie zabiła. Milion niedopowiedzeń (Czym się zajmuje ten facet, że ma tyle forsy?!), absurdalne zachowania bohaterów, tragiczna gra aktorska, kicz... nawet nie wiem jak to skomentować.

Gość gość
2/3 trylogii Matrix. Tylko pierwsza część mi się podobała.

Gość gość
Pierwsze co mi do głowy przyszło to La La Land. Co za,moim zdaniem,szmira. Ale uśmiałam się nieprawdopodobnie, jak na najlepszej komedii. Tak tandetne ,że aż śmieszne.

Gość gość
"Moulin Rouge!" O ile sam pomysł był dobry, nie sposób nie docenić oprawy muzycznej, to nagromadzenie efektów, oklepana historia miłosna dały raczej mierny efekt. (to ja, gość 11. 47)

Gość gość
Matko,jak ja się na grey'u wynudziłam. Ani to sensu,ani składu,ani fabuły,ani jakiejś gry aktorskiej. Ot,widują się od czasu do czasu,wiąża przy łóżku czy prysznicu i bzykają. No można popatrzeć ,ale cały film :). Nuda.

Gość gość
A jeszcze co do Greya mnie najbardziej rozbawił moment, w którym przychodzi ta jego była z pistoletem i on jej każe klękać. :D :D

Gość gość
Grey to faktycznie niewypal, nudne dialogi, srednio obsadzony glowny bohater, mozna by wymieniac ...

Gość gość
Taaa,scena z pistoletem the best ha,ha,ha. Ja się śmiałam jak szalona,ale moja kumpela była pod wrażeniem ,że to takie "mocne".

Gość gość
a skąd pomysł, że "wszyscy szaleją za greyem"?

Gość gość
Reklama ha,ha,ha.