Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lombard telefon pod zastaw i pożyczka

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio gdy byłam w lombardzie zażądali dokumentów, że telefon jest mój lub faktur, zamierzam dzisiaj wybrac się ponownie tylko o jakie faktury chodzi i jakie papiery im dostarczyc skoro nie mam dokumentów kupna przy sobie?

Gość gość
ja nawet nie wiem co to jest faktura

Gość gość
I mogę zapytac w lombardzie ile mogę wziąć najwięcej pozyczki? Czy sama podac kwotę? Telefon jest wart z 1000 zł.

Gość gość
Juz raz dostałam w tym lombardzie pożyczkę za ten telefon 350 zł ale nie mam dokumentów i myślę więcej.

Gość gość
Chodzi mi o to czy mogę się wcześniej przygotować jakieś screeny czy pliki im pokazać nie wiem, że to mój telefon.

Gość BlackAngel898
Hej wszystkim... Macie coś wartościowego, a potrzebujecie pieniędzy? To świetnie się składa, bo skupujemy wszystko co ma wartość jak również pożyczamy pod zastaw przedmiotów. Wycenę wstępną otrzymasz przez 24h w kilka minut: http://www.polskilombard.pl/wycena-online Zapraszamy do kontaktu. Wejdź na stronę i sprawdź ile możemy Ci zapłacić za Twój nie potrzebny sprzęt, towar, samochody, telefony , tablety, złoto, kioski i inne ruchomości lub nawet nieruchomości. pozbądź się nie potrzebnych rzeczy i jeszcze na tym zyskaj Masz coś wartościowego po prostu do nas napisz a na pewno się dogadamy! Jeśli cena Ci odpowiada to zrób zdjęcie i prześlij do nas formularz. Zapraszamy do wypróbowania pierwszej wyceniarki lombardowej internetowej. Przedmiot możesz również przesłać przez aplikację mobilna na androidzie pod nazwą Polski lombard.