Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMYSŁAW FURA DO OCENYYY

Polecane posty

Gość gość
sam jesteś niemęski pajacu żałosny, choćbym ferrari kupił to byś wszystko wyśmiał, taka po prostu twoja natura a ty sie nie wstydzisz swoim złomem megane scenic jeździc? przecież to góvvno dla bab jest dobra nie gadam z tobą, za bardzo sfrustrowany jesteś i zbyt napakowany jadem złością i nienawiścią 🖐️

Gość gość
na pewno taka ibiza jest lepsza od tej twojej meganki ale wiadomo ze tego nie przyznasz bo ci wstyd dlatego jedyne co możesz to opluwać i atakować, a co do parkowania to sam sie najpeirw naucz, bo pustych polach to każdy debil potrafi jeździć, a ty nawet na otwartej przestrzeni już 3-4 razy fure przytarłeś sieroto :D prawka i tak nie zdasz, nawet do instruktora nie zadzwonisz kaleko życiowa, nara pojepańcu 🖐️

Gość gość
hahaha :D

Gość gość
przemo dzwoniles juz do instruktora? bohaterze za dyche?

Gość gość
tak a w poniedziałek powiesz ze zadzwonisz w piątek :D boże jaki ty żałosny jesteś Przemuś xD wróć lepiej do mamy pod spódnice 🖐️

Gość gość
haha ale focus to też jak sam mówisz "miejski zj*****y hatchback" :D

Gość gość
to jak udajesz że masz jazdy to co robisz? idziesz na kilkugodzinny spacer czy co? no ale kurcze przecież wiedziała ze wyjezdziles juz 28godzin, minęło prawie 3 miesiące a ty nadal jej wciskasz kit że masz kurs? :D to przez te 3 miesiące 2 godziny do końca kursu wyjeździłeś? to ona jakaś niekumata musi być że sie nie pokapowała

Gość gość
no ale czemu ona miałaby cie zabić jeśli kurs sobie sam opłaciłeś ze swojej kasy, więc czemu ma sie czepiać? jeszcze rozumiem gdyby to ona ci zafundowała kurs, no to wtedy ma prawo wymagać żebys na niego chodził i miał 100% obecność, ale jak za twoją kase to co ona ma do tego?

Gość gość
przemo a co najbardziej twój instruktor darł morde? co ci najsłabiej wychodzi że sie darł? Jak masz problem ze sprzęgłem to weź sobie automat kup i masz z głowy sprzęgło zmiane biegów itp czysta luksusowa jazda. Np. amerykanie to bardzo mądry naród, tam 90% jeździ na automatach bo to jest po prostu wygodne, a u nas ludzie się męczą ze sprzęgłem i biegami i zupełnie nie wiadomo po co, dla jakiej idei

Gość gość
ja już mam od dawna prawko na szczęście ;) pokazywałem ci fote, wiem ze ją widziałeś więc nie udawaj teraz że nie

Gość gość
jak to do roboty wozić? a teraz czym dojeżdża? przecież ty będziesz miał swoje sprawy, swoją prace, wyprowadzke, swoje życie... i jeszcze masz potem mamusie do roboty wozić i za jej taksówkarza robić? aleś wdepnął na mine stary :D

Gość gość
no tak, tyle że egzamin też możesz zdawać na automacie, ale potem masz prawko na którym możesz jeździć tylko automatami

Gość gość
cud to będzie jak ty zdasz :D i to za 15 razem hihihi :D póki co to ty masz problemy z jazdą, to na ciebie drą ryja na kursie, to ty sie boisz nawet teraz zadzwonić, jeździsz tylko po polach i jeszcze co chwile stłuczke masz i ty masz czelność się wymądrzać? :D

Gość prawik  91
stłuczke miałem bo jechałem pod wpływem alkoholu

Gość gość
ale ty miałeś 3-4 stłuczki a nie jedną

Gość prawik  91
no to było pod wpływem alko

Gość gość
taa pod wpływem, jesteś sierotą życiową to i za kółkiem jesteś sierotą - proste 🖐️ poza tym nie dla każdego jest prawko i widocznie ty jesteś z tej populacji która choćby sie zesrała to i tak nigdy sie nie będzie nadawać do jeżdżenia autem, chyba że po polach jak debil :D:D nawet za 30 razem nie zdasz pajacu ;) http://pokazywarka.pl/1hj6fe/

Gość gość
odezwij sie eunuchu z kategorią CD (całkiem do doopy) :D:D:D

Gość gość
no proszę! zwracam honory przyjacielu, jesteśmy na równi :classic_cool:

Gość gość
no to przemo bierz sie za telefon dzwoń do instruktorka bo i tak koniec tygodnia jest, więc na kolejne jazdy pewnie cie na przyszły tydzień dopiero umówi więc będziesz miał jeszcze spokojnie czas żeby sobie poćwiczyć jeżdżąc po polach, nie odkładaj tego, nie przekładaj na jutro i na jutro bo to ci nic nie da, zmierz się z tym teraz albo nigdy i powodzenia życze i zdania do max 3 razu naraska