Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam koleżankę w pracy co cały czas je a mimo to jest chuda

Polecane posty

Gość gość

pracuje w pizzerii na jednej zmianie potrafi zjeść cala pizzę jest chuda jak patyk rzuca sie na jedzenie dosłownie myślicie że może mieć bulimie?

Gość ewaaaa73636
ma poporstu dobrą przemiaiae materii:) jak ja:) ja mam 178 cm i waze 58 kg.Prowadze Nieaktywny tryb zycia.ZERO RUCHU. Jestem bardzo chuda i niemoge jesc tlustych ,ciezko starwnych dan po ktorych bardzo boli mnie brzuch (jak kaszanki kielbasy,bigosy itp :) NAtomiast Jem zawsze na snaoidanie 3 pączki,obiad 2 kotlety,kolacja 10 nalesnikow i przed snem pizza i co? od 10 lat waga ta sama co do grama.:) Przed Tv moge zjesc 2 tabliczki czekolady (natomiast po czipsach boli mnie brzuch). Moja przyjaciolka mieszka na wsi ,jest kucharka,ma zawsze pelną spizarnię,je swojsko i tłusto bo zabijają co tydzien swinie.Jedzą co niedziele placki,torty. I ona wazy 50 kg i wszsycy myslą ze ma anorkesję.:) Jak ja zobaczylam jej wielki talerz obiadu to ppomyslalam ze tym talerzem wykarmilabym moich 4 domownikow. moja kolezanka z akademika to samo...chuda jak patyk a zre non stop kebaby.Poprostu niektore osoby maja dobrą przemiane materii

Gość gość
Moja koleżanka ma z kolei spieprzona przemianę materii. W sumie mam dwie koleżanki z problemami z przemiana materii. pierwsza ma 170cm, wazy od 47 do 50kg. Je na śniadanie 10 kanapek, potem ze 2,3 jogurty, zapiekankę, hot doga. Na obiad jakieś 10 do 14 ziemniaków, 4 kotlety, potem ze 3 kanapki, jakiegoś Marsa, snickersa, na kolacje z 10 skibek i 2 do 5 bułek na noc. Serio. A druga zje jakieś 2 kawałki kawiorki na śniadanie albo 1 bułkę, potem jabłko, talerz zupy i ze 2 kostki gorzkiej czekolady bo niestety lubi słodycze i przy 150cm myśle ze ze 120kg wazy. Obie tak jedzą odkąd je znam, ponad 10 lat.

Gość ja patyk
czyli diety gòwno dają, trzeba nastroić przemiane materii, tylko JAK?

Gość gość
może ma tasiemca jakiego?

Gość gość
Nie, ta pierwsza kiedyś miała anoreksję i bulimię, teraz nie rzyga, ale tak sobie spiętrzyła metabolizm, ze ciagle je, potem za przeproszeniem sra i znowu je. A druga nie wiem czemu ma problemy, ona ogólnie ma dużo problemów zdrowotnych i chora tarczyce tez, ale faktem jest, ze się mało rusza.

Gość gość
ma szybka przemianę materii