Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedno dziecko z wygody

Polecane posty

Gość gość

Czy sa tu mamy które maja jedynaka z wygody ? Mówicie o tym komuś ? jak reagują na taka odpowiedz inni ?

Gość gość
tak ja mam corke jedynyczke z wygody (8 lat) i zawsze na pytanie o drugie mowilam, ze nie chce mi sie jeszcze raz pakowac w pieluchy... Reakcje rozne,ale to moje zycie... xxx ostatnio mi sie cos odwidzialo i staramy sie teraz o drugie dziecko :-P jak sie uda to tez pewnie wszystkim szczeki beda opadac :-D

Gość gość
Ja mam córkę 7 lat i wiem ze więcej dzieci nie chce.Nic mi sie juz nie odmieni bo zawsze chciałam mieć jedynaka .

Gość gość
jeszcze 4 miesiace temu tez tak mowilam :-P nigdy nie mow nigdy :-)

Gość gość
Akurat tego jestem na 100 % pewna w życiu . Dla mnie rodzina 2+1 jest moim marzeniem i nie chce tego zmieniac .

Gość lilucha
gdybym mial corke tez bym zostala przyjednym , kazdy kto ma corke jest spelniony i nie robi drugiego , natomiast jak sie rodzi syn desperacko robi sie drugie zeby byla corka taka moja teoria

Gość gość
17.02 Mam koleżankę, która mówiła jak ty. Na 100 procent jedno. Ma córkę lat 13 i wpadła. Mówi życie :-) usunąć nie usunie. dziecko zdrowe, więc teraz czeka na poród. Ja mam dwoje na 100 procent mówiłam, że tyle. Teraz mają moje dzieci lat 15 i 10 a ja staram się o trzecie.

Gość gość
Ja mam syna i też nie będę mieć więcej dzieci, więc teoria, że desperacko robi się córkę jest idiotyczna.

Gość Cleo1976
Nie powinno się oceniać niczyich motywów rodzicielskich.Nikomu nic do tego.Posiadanie jednego dziecka NIE jest grzechem.:)

Gość gość
bo głupie idiotki rodzą po to aby zapieprzać przy bachorach 24 godzin na dobę do usranej śmierci, jak można być taką idiotką i rodzić kilkoro dzieci. Ja na takie baby to patrze z góry i uważam, że one są chore psychicznie