Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrainki sa cudowne , takie śliczne

Polecane posty

Gość gość
Choćby niemiecka modelka katharina siegmund, byłam w Niemczech i powiem ze w Bawarii dziewczyny bywają ładniejsze od slowianek , wiec nie powtarzaj p*****letow ze Niemki sa brzydkie , bo sa ładne z buzi często

Gość gość
Nie wiem kto wymyśla te głupoty ze Niemki sa brzydkie , albo holenderki, właśnie tam widziałam najładniejsze kobiety w moim życiu , wysokie blondynki z niebieskimi oczami , ładna figura i eleganckimi ubraniami , nie mowiac ze tam mało która zachowuje się jak głupia trzpiotka

Gość gość
U mnie w banku pracuje ukrainka , wiec one nie sa tylko sprzataczkami ale też zajmują się poważnymi rzeczami , należy im się taki sam szacunek jak polkom :)

Gość gość
Mam koleżankę ukrainke :D ładna ale jak byłam w Rosji to się samych lasek naogladalam serio

Gość gość
Rosjanki sa chyba ładniejsze

Gość gość
A W GENACH NIECHLUBNĄ PRZESZŁOŚĆ TEGO NARODU

Gość gość
Dziwni jesteście z tym, że zachwycacie się, że dorosłe kobiety wyglądają jak dzieci i że to śliczne, to zakrawa na pedofilię.

Gość królowa Polski
bardzo ładne i fałszywe jak wszystkie baby, ale biedne więc lepiej udają

Gość gość
Zdrowy, rozwinięty psychicznie mężczyzna woli kobiety, które wyglądają jak dorosłe, nie jak dzieci, nie boi się dorosłych kobiet. Mężczyzna, który czuje pociąg do niedorozwinietych kobiet to mizogin, albo jeszcze gorzej, to pedofil.

Gość królowa Polski
głupia jesteś? to te ze słodkim, dziecinnym wyglądem najbardziej są groźne :classic_cool:

Gość gość
Dodam, że mizogin to taka miernota, która wie, że jest miernotą, nie ma nic, czym mógłby zaimponować normalnej kobiecie i jest tego świadomy, dlatego nie konfrontuje się z nimi i unika, preferując niedorozwinięte psychicznie i fizycznie osoby, które są słabsze i ułomne.

Gość gość
Boi się, że jego miernota zostanie zdemaskowana, boi się oceny, bo wie, jak w niej wypadnie, dlatego wybiera młodsze,n niedoświadczone, wybiera pedofilię albo homoseksualizm.

Gość gość
Ojej to Wy jeszcze nie dorosliscie do tego i nie wiecie ze sa rozne gusta? ... Jednemu podoba sie roza czerwona, innemu biala, a trzeciemu zolta. Jednemu podoba sie pies Buldog francuski, innemu jork itp. Jeden lubi kolor niebieski, inny woli kolor zielony, zwierzeta , rosliny rowniez roznie wygladaja i to jest piekne, jakby kazde tak samo wygladalo nudno by bylo na tym siecie. Ludzie maja rozne kolory wlosow, rozne nosy, itd i to jest piekne. Spadek po swoich przodkach, warto cenic.

Gość gość
Pedofile lubia kobiety z dziecinna twarza.

Gość gość
Dlugie wlosy u kobiety, zadbane dodaja duzo urody, natomiast wlosy niezbyt dobrze zrobione odbieraja duzo urody, jakby oszpecaja.

Gość gość
Ukrainki maja normalna urodę , taka jak Polki tylko ze sa szczuplejsze , to rosjanki mają dziecinna urodę i bardzo drobne ciała , dzięki tatarskim genom , widziałam pół rosjanke , pół tatarke i wyglądała jak lalka ze skosnymi niebieskimi oczami , ukrainki raczej wyglądają dość normalnie - europejsko

Gość gość
Myślę że jednak dużo ładniejsze sa szwedki norwezki i rosjanki ale to moja osobista opinia , komuś mogą się podobać nawet chinki

Ukrainki są piękniejsze od Polek. To znaczy mają w sobie coś egzotycznego. Polki są jakby to powiedzieć takie ... Bardziej pospolite. W konkursie piękności rysów twarzy przyznałbym wygraną zdecydowanie paniom zza wschodniej granicy.

Jak coś, to ta firma pomaga w załatwianiu pracowników z Ukrainy: teampower.pl

Gość gość
To już wiem po kim taka urodziwa jestem. Moja babcia jest ukrainka. :) :) Ah te geny. I już wiem czemu nie mam prawie żadnych koleżanek. Haha

Gość gość
A mnie ciągle biorą za Ukrainkę. Pracuje jako kelnerka.

Gość gość
A ja byłem na Ukrainie i nic specjalnego , większość podobna do Polek tylko bardziej wytapetowana a te "ładniejsze " z nich myślą ze od razu milionera znajdą dzięki urodzie , nawet Ukrainiec mi powiedział ze brzydkie ukrainki muszą pracować a ładne wieszają się na bogatym facecie

Gość gość
I zależy jeszcze skąd te ukrainki , bo najładniejsze sa z okolic Rosji , ale ukrainki to nie mój typ dużo brunetek z brązowymi oczami , ja wolę jasne dziewczyny z jasną urodą więc wolę Polki rosjanki i skandynawki , bo dużo ukrainek ma sniada cerę jak tatarki