Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Pola

Ranking środkóœ na odchudzanie...

Polecane posty

Gość gość Pola

Co sądzicie o rankingach tabletek na odchudzanie takim jak na przykład skutecznetabletki.pl

Dieta i sport sa wazne ale zawsze mozna sie wspomoc takim spalaczem tluszczu jak np. Burn Booster ktory na mnie zadzialal rewelacyjnie.

Gość gość
Też stosowałam Foreverslim i jestem bardzo zadowolona z efektów. W końcu schudłam i to bez nie wiadomo jakiego wysiłku. Owszem były też ćwiczenia, dieta... ale jakoś łatwiej mi było z Foreverslim

Gość gość
Moim zdaniem to, ze udało mi się pozbyć całej nadwagi to efekt zastosowanie właśnie Slimunox. Wcześniej gdyby mi ktoś powiedział, ze suplementacja może tak pomóc, to bym go wyśmiała. Bardzo się myliłam

Gość gość
Odchudzanie z Foreverslimem dobiegło końca.Nie mówię że było różowa bo raz było gorzej raz lepiej ale ogólnie udało mi się schudnąć 11kg.Teraz przyszła pora na zakupy ciuchów w nowym rozmiarze bo naprawdę nie mam co na siebie włożyć.

Gość gość
to zalezy co, bo nie wszystko jest sukteczne i przede wszystkim zdrowe. poszukaj czegos z naturalnych skladnikow typu colon c - oczyszcza jelita i wspomaga odchudzanie, bo ma duza zawartosc blonnika.

Gość gość
Dla mnie środkiem numer jeden to Slimunox.Działa idealnie schudnąć na nim można sporo i to w całkiem krótkim czasie.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się osiągnąć po zastosowaniu Foreverslimu. W 3 miesiące schudłam 12 kilo

Gość gość Baryłeczka
Moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego odchudzanie jak Foreverslim

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się uzyskać dzięki Foreverslim.Moim zdaniem gdyby nie te tabletki to takiego efektu bym nie uzyskała.

Gość Jagoda19911985
Ja znam jeden środek na odchudzanie - jedzenie :) a tak na poważnie to zawsze byłam na głodówkach albo na jakiś dziwnych dietach i zawsze waga spadała a potem szybko rosła. Jakiś czas temu dałam się namówić na dietę "pudełkową" z dietbox. Jestem bardzo zadowolona bo maja szeroką ofertę diet pod względem kaloryczności i rodzaju diety. Każdy znajdzie coś dla siebie

Gość gość
Ja też zdecydowałam się na Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się osiągnąć. W 3 miesiące czasu schudłąm 12 kilo

Gość gość Karolina
Ja zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu. W końcu pozbyłam się całkowicie nadwagi.

Gość gość
Ja też zdecydowałam się na Slimunox i nie żałuję tej decyzji. W 3 miesiące schudłam 14 kilo, co dla mnie jest po prostu rewelacyjnym wynikiem

Gość gość
Wszystko to śmierdzące g... na i każdy wie o tym :-) Suplementację czegokolwiek należy poprzedzić badaniami szczegółowymi krwi, żeby wiedzieć, czego mamy niedobory. A potem za pół roku powtarzamy badanie i porównujemy - żeby wiedzieć co się w naszym organizmie stało na skutek tej suplementacji. Ten cały Slimunox nie zawiera nic, czego nie znajdziecie w zwykłym, zdrowym jedzeniu. Kofeina i zielona herbata też jest w każdym sklepie i aptece.

Gość gość
Spróbuj coś z czeskiej apteki :)

Gość gość
Nie wiem czy zdajecie sobie spawe, ze Wasze komentarze brzmia jak zamawiane i sa reklama produktu, za co ktos placi ;) ikt sie raczej nie zlapie na taki tani chwyt reklamowy ;)

Gość gość
Ja w trakcie stosowania Foreverslimu narzuciłam sobie rygor dwa razy w tygodniu jadłam po dwa kawałki ptasiego mleczka.Dla mnie był to nie lada wyczyn bo wcześniej pochłaniałam mega wielkie ilości słodyczy.Schudłam mimo tego ptasiego mleczka.Więc myślę żę nic złego się nie stanie jak raz na jakiś czas zgrzeszysz kupując sobie coś słodkiego.

Gość gość
MI zakup Slimunox doradziła siostra...początkowo byłam nawet przeciwna... dzisiaj jestem jej wdzięczna. W 3 miesiące udało mi się wrócić dowagi jaką miałam przed ciążą

Gość gość
Moim zdaniem Slimunox jest jednym z najlepszych środków wspomagających odchudzanie jakie są dostępne w Polsce, a do tego oparty jest on na naturalnych składnikach. Ja przez 3 miesiące schudłam 14 kg

Gość gość
Odchudzałam się z tabletkami Slimunox.Zaczęłam już w marcu bo chciałam mieć pewnośc że do wakacjischudnę i to tyle ile zaplanowałam.A miałam do zrzucenia 13 kg.Najważniejsze żę się udało.Teraz najważniejszy problem jakie wybrać bikini bo teraz mam wybór ogromny

Gość gość
Ja również stosowałam Foreverslim ale taki spadek wagi w miesiąc jest chyba mało prawdopodobny no chyba że nic więcej się nie je tylko przez miesiąc łyka się same tabletki.Mi udało się schudnąć z pomocą Foreverslimu 10 kg w trzy miesiące.

Gość gość
Mi Slimunox pomógł pozbyć się sporej nadwagi.Dzięki dobrze skomponowanemu składowi tych tabletek w trakcie brania nie ma napadów głodu ,nie miałam chęci sięgania po słodycze.Mam nadzieję że już więcej nie przytyję ale jakby coś takiego się zdarzyło to bez wahania sięgnę po te tabletki jeszcze raz.

Gość gość
Moim zdaniem to jedne z najlepszych tabletek na odchudzanie. U mnie trzy miesiące brania Foreverslimu to 13 kilo mniej nadwagi.

Gość GrubaBerta u
wiem, że czeka mnie hejt, ale ja wziełam rok temu tabletki z tasiemcem i schudłam ponad 40kilo w kilka miesięcy. Zaryzykowałam bo mi się zyć nie chciało i nie zaluje