Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Analny_penetrator

Mój pierwszy seks analny

Polecane posty

Gość Analny_penetrator

Ostatnio poznałem dziewczynę, którą udało mi się przekonać do seksu analnego. Nigdy go nie robiłem a chciałem spróbować. Natomiast dziewczyna była w tej kwestii doświadczona gdyż jak twierdziła często podczas kąpieli w wannie wsadza sobie wibrator w pupę i się nim masturbuje analnie, sprawia jej to niesamowitą rozkosz. Panna około 19 lat ciało młode, jędrne. Nie była szczupła ani też przy kości, powiedzmy że w sam raz. Takie zdrowe nabite ciałko :). Po kąpieli przyszła do pokoju w szlafroku. Zrzuciła go z siebie wskoczyła na łóżko i przyjęła pozycję "na pieska". Ja się rozebrałem, usadowiłem się za nią i jednym szybkim ruchem wszedłem w jej cipkę całym penisem. Panna tylko zapiszczała (super) co mnie dodatkowo podnieciło. Mam dosyć sporego bo przy maksymalnym wzwodzie to jest 20 cm. Przez około 10 minut kochałem się z nią trzymając ją za pupę, czasami za ramiona i od czasu do czasu dotykając piersi. Panna pojękiwała co pchnięcie. Przy mocniejszym pchnięciu kiedy żołądź mocno szturchał szyjkę macicy potrafiła dosyć głośno jęknąć i krzyknąć "za głęboko". Nie reagowałem na to i dalej się z nią kochałem po serii bardzo mocnych pchnięć jej ciało zadygotało i wykonała kilka ruchów pośladkami w górę i w dół. Spytałem miałaś orgazm ?. Odpowiedziała: Tak ja już :). Wyszedłem z jej cipki i powiedziałem żeby wypięła pupę do góry. Ona zamiast podpierać się dłońmi tak jak przy pozycji na pieska schyliła się podpierając swoje ciało łokciami jednocześnie wypinając pupę maksymalnie do góry będąc w szerokim rozkroku. Moim oczom ukazała się jej ciasna dziurka dotąd ukryta pomiędzy pośladkami. Stanąłem za nią, czubek penisa przystawiłem do pupy i zacząłem mocno naciskać w jej ciasne oczko. Penis powoli wchodzi w pupcie. Wszedł mniej więcej sam żołądź. W tym momencie Panna zaczęła wydzierać się na cały pokój. Że ją bardzo boli i że dalej nie da rady :). Pchałem mocno nadal. Gdy mój wacek wszedł mniej więcej tak w połowie swojej długości przerwałem wsadzanie. Jednostajnym ruchem wykonywałem krótkie i dynamiczne pchnięcia. Przy każdym pchnięciu mój penis zagłębiał się w jej pupcie coraz bardziej aż po pewnym czasie umiejscowiłem się w całości aż po same jajka. Będąc głęboko w jej pupie chwyciłem ją za warkocze na głowie i zacząłem ostro walić (krótkie szybkie pchnięcia). Dziewczyna krzyczała głośno a jej c**y lały się soki (rewelacja). Nagle krzyknęła że dłużej nie da rady i po jej nogach pociekły strugi sików co mnie bardzo podnieciło. Waliłem ją jakiś czas ona pokrzykiwała bardzo głośno. Nagle poczułem że zbliża się wytrysk :). Przyspieszyłem ruchy frykcyjne żeby spotęgować orgazm. Tuż przed nim wykonałem bardzo mocne i głębokie pchnięcie po same jajka i nastąpił wystrzał. Panna do mnie mówi wyjdź ze mnie bo dłużej nie dam rady, więc szybkim ruchem wyciągnąłem spuszczonego wacka. Pannę bardzo to zabolało co skwitowała głośnym jękiem :). Po wszystkim powiedziała że raczej już więcej się na to nie zdecyduje bo ból był momentami nie do wytrzymania. Jak się potem okazało dziewczyna wiele razy wsadzała sobie wibrator w pupę nawet miała orgazmy ale miał on około 15 cm i był bardzo cienki. Tak to było w skrócie. A jak wyglądały wasze doświadczenia z sexie analnym ?. Chętnie posłucham waszych doświadczeń.

Gość gość
Wole pochwe. Najbardziej obledny seks i orgazmy mialem podczas seksu klasycznego.