Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolskie miastoo

Był Ktoś z was kiedyś w Warszawie? Ja nigdy w tej dziurze i pipidówie nie byłem

Polecane posty

Najczęściej jestem tylko w tych dwóch dużych miastach czyli w Opolu i Wrocławiu poza Opolem i Wrocławiem dawno nie byłem w Innym dużym mieście chodzi o Poznań w którym byłem 3 lata temu w Katowicach też byłem ale najczęściej to autostradą przez Katowice i Kraków przejeżdżam co roku przez Katowice i Kraków przejeżdżam jadąc do Zakopanego a to się nie liczy Aha w tym roku byłem również w innym dużym mieście na komunii zapomniałem wspomnieć to jest Wałbrzych z dużych miast w Wałbrzychu też byłem

Up

Gość Edziaaaaaaaa
Ja byłam raz w Warszawie, ale niewiele pamiętam. Wedlug mnie wszystkie nakwieksze miasta są niemal identyczne- Gdańsk, Wroclaw, Kraków, Warszawa mają takie same kamienice, jedynie kształt rynku inny.

Up

Gość gość
Opole ani Walbrzych to nie sa duze miasta :)

Opole i Wałbrzych to są duże miasta idiotko bo w Polsce za duże miasta uznaje się takie które mają więcej niż 100 tysięcy mieszkańców a akurat Opole ma 127 tysięcy mieszkańców a Wałbrzych ma 114 tysiące mieszkańców więc mają ponad sto tysięcy mieszkańców czyli są dużymi miastami aha Opole dodatkowo jest miastem wojewódzkim i obszarowo jest większe niż Lublin

Up

Gość gość
Tak, studiuje tam zaocznie, wiec jestem tam dosc czesto. Podoba mi sie tam generalnie to ,że : - jest taka wolnosc, ze nikt sie nie wtraca w Twoje sprawy, mozesz sie ubierac jak chce, nikt cię nie obmawia -wiekszy wybor w sklepach, w restauracjach, praktycznie wszedzie -duzo rozrywek i zawsze cos tam sie dzieje - dobra komunikacja miejska i generalnie wygodniejsze zycie - lepszy standard w zycia nawet w takim tanim hostelu jaki wynajmuje - na mojej uczelni tez lepszy standard, bardzo nowoczeny i prostudenci, ale jednak mozna sie wiele nauczyc bo jest bardzo dobra kadra trochę na minus jest ten pośpiech, czasem dlugie dojazdy, wysokie ceny i brak ładnych miejsc do zwiedzania w poblizu, brak ladnych terenow Ale genaralnie na plus, lubię Warszawę, wole ja od Krakowa :)