Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz P

Mam problem z żoną i nie radzę sobie z tym. Może będzie umieli pomóc?

Polecane posty

Gość gość
uuu, posypało się prowo, autor przegiął:) Nie nawiązuje do naszych wypowiedzi tylko sadzi prowokacyjne teksty! Niniejszym dobranoc, dobrze że się wydało, bo aż żal było tej kobiety:)

Gość gość
Mam nadzieję, że to prowokacja. Aż tacy tępi ludzie po świecie chyba nie chodzą..

Gość gość
Nie sądzę, żeby nie miała siły na koleżankę. Obyś ty miał siłę wypowiedzieć jutro całą godzinę sam z dzieckiem ☺

Gość gość
Najlepiej tylko żonę mieć do łóżka a sam tylko do roboty chodzić, nie?

Gość gość
tak serio? Ja też chodzę do roboty, z*********m po 10 h dziennie robiąc fizycznie, ale to moja żona ma cały dom na głowie. Dziecko, zmywanie, pranie, prasowanie, gotowanie, odkurzanie, zakupy. Co ty k***a takiego robisz w tej robocie? Zamień się z nią i zobacz jak to jest. Ja też kiedyś myślałem że siedzenie w domu to sielanka, ale się ogarnąłem i pomagam żonie jak mogę. Wiesz jakim obowiązkiem jest dziecko? Myślisz że się do piersi dostawi na chwilę i ma się spokój? Żal mi twojej żony, że ma takiego pajaca za męża, co by w*****ał wszystko co się rusza a godzina z dzieckiem i stówa w łapę jak jakieś dziwce niczego nie załatwi. X ty leniwa peezdo podszywająca się pod faceta nie masz pojecia o ciężkiej pracy fizycznej. Ponoś sobie wory z cementem, pokop doły leniwa krowo leżąca tłusta c**a do góry. Pasożyt tfu

Gość Dariusz P
Dobra tłumaczycie mi, może mógłbym coś jeszcze lepiej zrobić i nie wszystko robię idealnie. Jednak obiecuję tu przed wami, że postaram się przychylniejszym okiem spojrzeć na to co robi żona dla domu i na jej pracę którą w to wkłada. Nie jest taka zła, teraz może hormony w niej buzują i pomieszały jej w głowie. Przy karmieniu może jej też się trochę libido wyciszyło, ale popracuję nad tym żeby jej je podnieść. Uzbroję się też w cierpliwość i postaram się sam z własnej inicjatywy coś więcej dla domu zrobić. Zobaczymy jakie to przyniesie skutki.

Gość gość
te qrwa za 100 to mozna se kupic, maszynke do golenia quattro wilkinson za 6,90, mokre chusteczki do pisi aa intymnia za 7 zł, podpaski bella 2 opak. za 8 zł, waciki bella cotton soft za 5 zł, tarke do pięt scholla za 19 zł, krem do pięt scholla za 10 zł, krem neutrogena do rąk za 13 zł, krem neutrogena do ciala 17 zł, krem do twarzy ziaja z kozim mlekiem 10 zł, płyn micelarny mixa 12 zł, mleczko do demakijazu mixa dla cery suchej 14 zł = 122 zł. przekroczylabym twoje 100 zł w rossmanie,jestem niegospodarna ;/

Gość Dariusz P
Może się trochę żale, może niepotrzebnie i tak wam za dużo napisałem o swoim związku, ale liczyłem na obiektywizm. Mi się też należało trochę krytyki. Jednak od pewnych spraw nie umiem się odciąć, nie potrafię z bliską osobą żyć jak brat z siostrą. Musi być dla mnie ogień w związku i częste zbliżenia. Wszyscy chyba lubią seks? A jak się kogoś kocha to chce się z nim seksu, prawda? Szkoda, bo na razie dzieciaczek nasz nie chce zasnąć

Gość gość
Pracuj, pracuj nad libido żony to może drugie dziecko wypracujesz.

Gość gość
tez nie umiem zyc z facetem jak brat z siostra, wiec zmieniam ich jak odchodzi pozadanie, srednio co 5-7 lat.

Gość gość
Jak się kogoś kocha, to się go nie zdradza.

Gość gość
Kup jej elektroniczny laktator zamiast tej koszulki nocnej i zaproponuj, że będziesz raz w tygodniu ( np w weekend) wstawał całą noc do dziecka. Kobieta jak trochę odpocznie to inaczej spojrzy na pewne sprawy a ty zobaczysz jak się człowiek czuje, jak śpi takim przerywanym snem a następnego dnia i tak musi wykonac swoje obowiązki. Pomysl sobie, że to tylko jeden dzień w tygodniu a ona nie dosypia zapewne od paru dobrych tygodni jak nie miesięcy.

Gość gość
nie produkujcie się, przecież to provo jakiejś idiotki. Siedzi sama w sobotę wieczór i odp*****la coś w główce.