Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja była robi z naszego 7 letniego syna pedała.

Polecane posty

Gość gość

normalnie jak bylismy razem to chlopak wygladal normalnie. Natomiast od jakiegos czasu odkad poznała nowego fagasa syn wyglada okrpnie. Byla stylizuje go na jakiegos pedała :( Chodzi w jakis pedalskich rurkach i ma długie włosy normalnie wyglada jak dziewczynka :o

Gość gość
Od kiedy ubranie świadczy o orientacji seksualnej?

Gość Cleo1976
A powinien chodzić w bojówkach i mieć tatuaże na klacie? Chłopie, przemyśl swój wzorzec mężczyzny i podejście do własnego dziecka.

Gość gość
masz prawo decydować też o dziecku, jak byłej odwala to odbierz jej sądownie dziecko

Gość gość
Jeśli uważasz, że była jest złą matką, ty przejmij opiekę nad waszym synem.

Gość gość
Wspolczuje dziecku tatusia matołka. Po pierwsze, jaki zwiazek ma ubranie z orientacja seksualna? Po drugie o tej ostaniej mozna mowic dopiero jak dziecko wejdzie w faze dojrzewania. Po trzecie, skad u ciebie taka homofobia i waskie horyzonty? Co to znaczy 'normalnie- -- tak jak TOBIE pasuje??

Gość gość
Polski normalny facet to typek w dżinsach do pasa, w skarpetkach do sandalow i w koszulce polo z napisem La "Casta" :D

Gość gość
Pewnie lepiej byłoby jakby chodził w dresach ogolony na zapałkę? :P

Gość gość
A mi też się nie podoba taka stylizacja dziecka. Trochę poleciales z tym pedalem ale rozumiem o co ci chodzi. Te mega obcisłe rurki na małych dzieciach przyprawiają mnie o dreszcze. Przecież to niewygodne. Mój syn 99% czasu spędza w fajnych spodniach dresowych i tshircie. Włosy ma niekoniecznie na zapalke, modna krotka fryzurka, po co te dlugasne włosy, przecież to niewygodne. Dziewczynka jeszcze jakoś zepnie a chłopcu leci na oczy

Gość gość
Chłopcy w dłuższych włosach są przeuroczy. Padologia zazwyczaj obcina na krótko włosy. W reklamach chłopcy mają dłuższe włosy bo zwyczajnie są milsi dla oka.

Gość gość
Twój syn to dresiarz po prostu. Za dziesięć lat wyrośnie na patola z kijem

Gość gość
Troche to na prowo wygląda ale ...tak rurki to nie jest ubiór dla małego chłopca , dobrze że wy też to zauważacie .Co do reszty ...problem byłby gdyby go ubierała w sukienki , słitaśne rożowe wdzianka czy wiązała kokardki . A ojciec zamiast płakać na forum niech, jeżeli to prawda, bierze się za wychowanie dziecka...

Gość gość
Mój syn chodzi w rurkach, bo to wygląda słodko. I fryzurę taką jak piłkarze nosi. :)

Gość gość
do gość dziś - no i rośnie kolejny pedał

Gość gość
20.40 kolejny kretyn

Gość gość
Mój mąż też ubiera rurki nieraz, lubi też wąskie,spodnie dresowe ze ścigaczami. I też ma zadbaną fryzurę i wypielegnowany zarost na twarzy. I na pewno nie jest gejem. :) po prostu moi chłopcy są modni.

Gość gość
A latem w jenasowych obcislych rurciach jajeczka gotują mu sie na twardo...

Gość gość
Latem chodzi w krótkich spodenkach :)

Gość gość
Mowisz o swoim synu pedal ?

Gość gość
Autor tej prowokacji ma racje . Ubiór kształtuje charakter i odwrotnie . Jest akcja i reakcja i to działa przemiennie . Jest to teoria troche paradoksalna ,ale w nauce jest dużo paradoksów . NP. W astronomii : Gdy słońce jest bliżej ziemi wtedy jest na ziemi chłodniej . A gdy jest dalej od ziemi jest cieplej . To sa paradoksy

Gość gość
Dlatego wszelkie organizacje mundurowe mają swoje kostiumy czyli mundury aby podporządkować podwładnych . Aby ludzie w grupie czuli sie podporządkowani pewnym ideom .

Gość gość
Umundurowanie to część " prania mózgu " .

Gość gość
Mój synek 3,5 lata za nic nie chcę włożyć dresów, mimo że w przedszkolu wymagają, synek ubierze tylko jeansy, to samo jest ze skarpetkami, muszą być ciemne, jasnych nie ubierze. Włoski ma troszkę dłuższe ale nie długie, ma poprostu chłopięcą fryzurę.

Gość gość
Twoja była ma wyczucie smaku ty niestety nie.

Gość gość
gość wczoraj A ciebie co kształtowało, że żadnego znaku przestankowego poprawnie postawić nie potrafisz? :o

Gość gość
PS. tak nawiasem mówiąc, dzięki twojej kreatywnej interpunkcji widać, że 3 wpisy w tym temacie są twoje.

Gość gość
"Gdy słońce jest bliżej ziemi wtedy jest na ziemi chłodniej . A gdy jest dalej od ziemi jest cieplej . To sa paradoksy " x a ze słońcem co się dzieje jak jest bliżej Ziemi?

Gość Królowa Polski
I dobrze, że pedała. Przynajmniej nie weźmie sobie takiej głupiej baby jak Ty, bo będzie latał za q**sami. :classic_cool:

Gość gość
Qrwa jak to dobrze ze nie mam bachora. Kolejny powod.......... :D