Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja . .

Polecane posty

Gość gość

zmagam się z depresja. . jakieś 5 lat temu zostawił mnie chłopak. bardzo przeżyłam. Spotkałam się z kolejnyni. Żaden nie pasował. Aż w końcu znalazł się. Po roku znajomości oświadczył się. Nie mniej jednak mam okropny charakter. Ciągle znajduje powody do kłótni i wyzywam go od różnych. Wiem ze to nie fair wobec niego. Lecz on gdy się kłócimy nie próbuje dojść do kompromisu tylko jeszcze bardziej drażni słowami. Tak jest tylko w kłótni. Wiem ze w głównej mierze zależy to ode mnie i braku kontroli nad swym zachowaniem. Jestem zbyt wybuchowa. Czy da się to zmienić? jaki specjalista pomoże? czy jest sens w ogóle? może oboje powinniśmy udać się do poradni? pomóżcie. .

Gość gość drań z innego tematu
pozostań żywa i energiczna , ale nie bądź wulgarna to , ze jesteś kłótliwa i czepialska oraz wybuchowa , to naturalne u kobiet i nie ma powodu do obaw daj mu tylko szansę na trochę spokoju i skup się na poprawie siebie z możliwych środków , jakie masz i nie szukaj specjalistów , bo oni nie pomogą Ci w życiu i tylko Ty sama możesz to zrobić , na podstawie innych i siebie

Gość gość
próbowałam sama to ogarnąć -nie potrafię. Ciągle wybucham i wyzywam. może naprawdę jakiś psychoterapeuta potrzebny . .

Gość gość drań z innego tematu
potrzebne Ci jest jakieś odpowiednie zajęcie , a nie kolejny psychol do rozmowy

Gość gość
chce popracować nad sobą tylko jak?

Jest sens i, to ogromny :) Popracuj nad wyciszeniem się, są różne formy. Na przykład mogą, to być medytacje, bardzo pomagają:)

Gość gość
A jakieś inne sposoby? czy rzeczywiście sama dam rade? a już próbowałam i się nie udało

Gość Carycka
Albo na youtube wlacz se 'relaksacja'. Codziennie. Pomaga. I za kazdym razem jak bedzie cie korcilo zrobic zadymke, poprostu policz do 10 I poczekaj az ci przejdzie

Gość gość
kłótnia jest darem od szatan trzeba go sie wyzec i modlic sie o dary ducha sw o miłość łagodność rozum mądrość