Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet krytykuje moje włosy

Polecane posty

Gość gość

Mój Chlopak nie lubi moich wlosow ciagle mi powtarza ze sa cienkie tak jakbym tego nie wiedziala i porownuje je z grubym warkoczem jego byłej. ..ze za nim szalał i było za co ciagnac.Ze powinnam cos z tym zrobic i ze mam zle geny.A ja ciagle olejki maseczki sa nawilzone ale nie geste bk nie beda-takie geny.Siegaja piersi.Co mam zrobic on mowi ze jak spotkal sie z była to myslal ile by dal zebym i ja miala takie wlosy:(tak mi przykro

Gość gość
Ty powiedz mu, że Twój były miał 20cm penisa i marzysz żeby on też takiego miał, żebyś w końcu go poczuła ;)

Gość gość
Gość 10.20: dobre :)

Gość gość
Ogol się na łyso. Powiedz, że przecież nie podobaly mu się Twoje włosy.

Gość gość
Żarty żartami, ale niestety takie rzeczy nigdy nie kończą się dobrze. Niszczenie poczucia wartości i wpędzanie w kompleksy nie jest normalne w związku. Skoro tak mu się była podoba to niech do niej wraca, w czym problem? No chyba, że to ona kopnęła go w dupę, a ty męczysz się z tym odpadem.

Gość gość
10:54 dokładnie.

Gość gość
Powiedz mu, że masz tyle zalet, ze nawet bez gęstych włosów jesteś super.:)

Gość gość
Gdyby mu zalezalo na Tobie nice wytykalby Ci wad, nie chcialby sprawiac Co przykrosci. On rozpamietuje byla, pewnie nadal ja kocha a Ty jestes DLA niego plasterkiem na rane, zapchajdziura, kims kto ma wypelnic pustke po niej. Szanuj sie dziewczyno I odejdz Od niego! Miej godnosc. Z czasem Bedzie tylko gorzej, nadal bedzie Cie porownywal z nia a Twoje poczucie wartosci spadnie do zera... Jeszcze znajdziesz kogos kto ani razu nie wytknie Ci ze masz cienkie wlosy, zaakceptuje Cie taka jaka jestes! Zobaczysz, tylko uwolnij sie od tego kretyna, on Cie nie kocha. Nie trac wiecej czasu I nerwow na niego. Zwiazek ma uskrzydlac a nie dolowac! Powodzenia :)

Gość gość
14.47 dokladnie