Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

35. PKO WROCŁAW MARATON

Polecane posty

Gość gość

Kenijczycy biegli koło okien mojej sypialni, kiedy jeszcze spałam, Kiedy już jadłam śniadanie, byli już koło okien mojej drugiej sypialni w moim nowym domku na maślicach, teraz już pewnie biegną w maratonie w Niemczech :D Dla nich przebiegnięcie tych 40km z prędkością 20km na godzinę było jak bułka z masłem. Pewnie dziś zaliczą kilka takich maratonów i wezmą pierwsze miejsca! :D Szok! Widać że ich cywilizacja jeszcze nie zniszczyła- idealna budowa ciała i predyspozycje fizyczne!

Gość gość
Kenijczyk który po dwóch godzinach dotarł na metę z miejsca udzielał wywiadów. Pewnie się śpieszył na jakiś drugi maraton. Przyleciał na fuchy do europy :D Zalicza maratony!

Gość gość
Wstyd się przyznać, ale nie wiem czy dałabym radę dotrzymać Kenijczykom tempa jadąc za nimi na rowerze! Musiałabym jechać 20km na godzinę. Oni wyglądali jakby mieli sprężyny z stawach skokowych.

Gość gość
Fajny był ten dziadziuś z wnuczkiem w wózku!:) Wnuczuś pewnie zapytał:Dziadzia a zabierzesz mnie na maraton? Zabiorę, pewnie że zabiorę. I wziął wnusia do wózka i przebiegł cały maraton z wnusiem w wózku! Extra! To się nazywa sportowy duch!

Gość gość
Za jakieś 20 lat ten bieg, będzie tak oblegany przez kibiców, jak parada karnawałowa na sambodromie w Rio de Janeiro przez publiczność. Tak myślę! Sporo było nas na trasie!

Gość gość
Kurde, niech sobie biegają w koło na stadionach a nie całe miasto zablokowane:-o nawet karetka nie ma szans