Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singieli, jak o siebie dbacie ?

Polecane posty

Gość gość

jesli nie macie facetow stroicie sie modnie, kupujecie drogie kosmetyki, silownia/spa itp ?

Gość gość
czyszczę zęba regularnie dwa razy dziennie

Gość gość
Życie singielki nie opiera się na chodzeniu na siłownię czy do spa bo tak naprawdę Ona finansowo musi poradzić sobie ze wszystkim sama. Choć czasami można sobie pozwolić na jakieś kino fryzjera czy ciuch to należy się jeszcze zmierzyć z rzeczywistością. Singielka sama musi myśleć o tym by zapewnić sobie godny byt. Sądzę że wiele z nich dba o siebie ale niekoniecznie korzystając ze spa bo te pieniądze można zainwestować we własną przyszłość.

Gość gość
Utrzymanie siebie to żaden wyczyn. To zwykła, podstawowa umiejętność każdego średnio rozgarniętego człowieka. Pewnie zabiłabyś się o ścianę mając na utrzymaniu inne osoby. Nie wspominając o odpowiedzialności za życie innych osób.

Gość Merliin27
zastanawiam się własnie nad tym czy aby nie zrzucić kilku kilogramów ;) Szukam do tego jakiejś fajnej siłowni w której będzie miła atmosfera i profesjonalna kadra. Zastanawiam się nad Nową Gdynią gdyż mam blisko i mogę wziąć karnet z pracy. To coś takiego - https://stacjanowagdynia.pl/fitness-gym/fitness . Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia?

Gość gość
na siłownię nie chodzę, bo sama ćwiczę sobie w domu, ale jeśli chodzi o kosmetyki to ostatnio moim absolutnym hitem jest krem Remescar https://remescar.pl/ na cienie i worki pod oczami, szybko wygładza worki i redukuje cienie juz po kilku minutach od nałożenia, krem rewelacja, bardzo wydajny i w dobrej cenie w aptece

Gość gość
mlode pewnie sie stroja, cwicza itd zeby kogos wyrwac, singielki po 30 maja wywalone bo polacy i tak takich nie szanuja i nie chca

Gość gość
Siłownia, kosmetyki, dużo snu... Na ubrania niestety nie mam na razie pieniędzy, ale jestem jeszcze na dorobku, więc może za kilka lat. :)

Gość gość
Dbam o siebie dla siebie. Ćwiczę, zdrowo się odżywiam, lubię się ładnie ubrać bo wtedy dobrze się czuję. Nie robię tego dla facetów, bo jestem singielka z wyboru. Z facetami bywa tylko z tego powodu kłopot, bo jak któryś się czasem dowie że jestem sama to muszę splawiac :P

Gość gość
Kupuję kosmetyki, kupuję ciuchy, ale nie chodze do spa. I co najważniejsze, nie depiluję się.