Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który oczekuje od kobiety loda jej nie szanuje

Polecane posty

Gość gość

Bo owy mężczyzna nie zrobiłby loda drugiemu facetowi nie dlatego że jest hetero i go to nie kręci tylko dlatego że to by było dla niego poniżające.

Gość gość
Ja bym tak nie powiedziala bo juz kilku facetom loda robilam i bardzo mnie lubia i z paroma utrzymuje kontakt nawet juz pare razy spotkalam sie z ojcem mojego chlopaka ktory ma bardzo grubego ale daje sobie z nim rade i w buzi i w szparce

Gość gość
Ale lubisz jsk facet jezykiem obrabia Ci miedzy udami? Czy to nie jest to samo? Nikt nikogo w tej kwestii do niczego nie zmusza,a ze facet to lubi.

Gość gość
No właśnie a mineta to co brak szacunku...

Gość gość
No właśnie mineta co innego idioci bo kobieta nie zrobi jej drugiej kobiecie bo jest hetero a nie dlatego że to poniżające, tylko wy faceci jesteście takie pół mózgi zza krzaka.

Gość gość
Ja nie wstydze sie meskiego ciala i sama prosze ze chce poczuc jego tej nagrubszy paluszek nie tylko w ciipce ale i w buzi tez to nie jest ponizajace tylko podniecajace dla obydwuch stron

Gość gość
Wlasnie sa kochane. Lodzik i jeszcze do tego lizanie jajek. Kazdy facet to uwielbia. :-)

Facet, który "oczekuje" przestaje być facetem. 💤 I musi być czujny, by nie wpieṛdolić się w dyskusje z takimi tępymi dzidami. :O

Gość gość
Bzdura jakich mało. Autorce polecam zakon :-D