Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża u pulchnej.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zawsze byłam krąglejsza ale ostatnio na wadze widzę 103 kg( przy 168cm). Czy to może jakoś przeszkodzić zajść w ciążę i czy będzie ją widać? Teraz mam spory brzuszek.

Gość gość
Oczywiście że jest to przeszkoda, pomijając już fakt że jaki facet będzie chciał ci zrobić dziecko. A to co nazywasz " brzuszkiem" to pewnie walki tłuszczu. Nie rozumiem jak kobieta może się doprowadzić do takiego stanu. I nie wciskaj nam kitu że to przez chorobę i tabletki bo wtedy nie bralabys pod uwagę zajścia w ciążę. Weź się za siebie kobieto i schudnij

Gość gość
to po wuj się tak spasłaś

Gość gość
Przede wszystkim musisz schudnac, nie chodzi tutaj o wygląd, ale o twoj stan zdrowia (cały uklad hormonalny cierpi) jak tarczyca?

Gość gość
Nie ublizajcie. Ja doradzam ci najpierw schudnac. Wyobrazasz sobie jak obciazysz kregoslup i stawy ciazowym brzuchem. Naprawde moze nie byc fajnie otylosc to wieksze ryzyko nadcisnienia, zatrucia ciazowego i innych komplikacji. Idz do dietetyka i stosuj jego zalecenia, a zapewniam cie, ze bardzo szybko schudniesz i wtedy pomysl o dziecku :) powodzenia.

Gość gość
Ty nie jesteś puch a tylko gruba :O

Gość gość
mam 160 cm i waze 61 kg i lekarz kazał mi schudnąc i zmienic dietę, zeby zajść... bo mam otyłość brzuszną i mam cukier w górnej granicy normy. więc się nie pytaj, tylko bierz za siebie

Gość gość
ty nie jestes pulchna, tylko otyła !