Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc9267

Bóg mi nie pomoże może ktoś mnie wesprze

Polecane posty

Gość Gosc9267

Dostałam dziś wiadomość która zwalila mnie z nóg. 3 tyg temu rozstalam się z facetem. Byliśmy razem rok i 3 miesiące ale ogółem krecilismy pół roku. Mieszkaliśmy że sobą jeszcze przed byciem razem. 8 miesięcy temu byliśmy razem na imprezie następnie pojechaliśmy na domowke tam jednak nie chciałam być i ciagnelam do domu. Wyszliśmy w kilka osób była już godzina ok 4. Mój facet z kolegą poszedł się załatwić a ja poszłam z dwoma jego znajomymi w stronę domu stalo się tak że nie pamiętam nic od Kiedy poszedł się załatwić w krzaki on stracił kontakt ja odzyskała m świadomość dopiero wieczorem. Przez ten czas co opowiadali to to że doszłam z nimi z 20 min od mojego domu oni tam weszli a ja, ja oczywiście nie wiem co się działo że mną. Przywiozła mnie policja bo nie potrafilam się nawet przedstawić cud że ogarnęłam myśli gdzie mieszkam. Dziś mój ex facet siedząc z kolegami został zapytany czy mnie kocha więc on powiedział że bardzo i myśli aby zjechać do do mnie wtedy oni to wysmial i pokazali filmik jak prosiłam tych dwóch gości o seks aby mnir zerzneli. Po 8 miesiącach mu pokazali bo nie chcieli aby wiedział bo tak bardzo mnie kochał. Ja nie wiem co ze sobą zrobić. Nie pamiętam nic dosłownie nic. To była nasza wspólna 3 impreza. Zawsze razem. Czuje się tak że mam ochotę się zabić. Każdy widział mnie w takim stanie jak mówię aby się że mną pieprzyli czuje się taka ponizona jest mi tak źle nie wiem co mam zrobić że sobą

Gość gość
trzeba bylo nie latac po imprezach

Gość gość
powiedz mu, że jestes tak wyćwiczona ze żadna przyzwoita kobieta tobie ie dorówna, to ze jesteś starsza od niego 3 lata, to bez znaczenia, wyrównasz mu to na kolanach stojąc przed nim jak zawsze, czy w pozycji 69:P jak lubisz:P

Gość gość
Sluchaj, musiał ci ktos cos dosypac do drinka. Jesli to prawda, że nie pilaś dużo, a straciłas nagle świadomość, to musiała być jakąś użyta chemia. Czy rozstalas się z facetem o ten filmik, czy o coś innego, bo dlaczego jak się rozstalas, spotykasz się z nim nadal? Koledzy twego faceta wystawili cię, może mieli na ciebie ochotę, może chcieli upokorzyć twego faceta i trzymali filmik w zanadrzu. To źli ludzie, a twój facet im udał. Nadal się koleguje z nimi? Wniosek jest jeden- nie pić na imprezach, bo różne rzeczy się dzieją. Twój facet cię zawiódł, powierzając ciebie takim typem, swoim kolegom. Odejmij się od całego towarzystwa, jeśli możesz, to wyjedź, zmień pracę, miasto. Po takim czymś nie masz prawa mieć zaufania do nikogo z towarzystwa. Bóg ci nie pomoże, jeśli ty sama sobie nie pomożesz, i nie zmienisz swego postępowania. Pozdrawiam.

Gość gość
*to źli ludzie, a twój facet im ufał. .

Gość gość
Powinnaś najlepiej znaleźć faceta, który doceni twoją waginę, to ze puszczałaś się, wrobiłas męża w dziecko, zdradzałaś go z jakimiś Turkami nie jest ważne, liczy się, ze dobrze dajesz a bez tych wszystkich epizodów nie maiałabys takiego doświadczenia, prawdziwy ru..acz cię doceni, mezczyzna nie koniecznie, ale przeciez nie o mężczyznę ci chodzi tylko o popychacza, zeby nie płakac w nocy w poduszkę z powodu braku jego, rozkraczona chodzisz, śpisz, ale byle nie płakać.

Gość Gosc9267
rozstalismy sie 3 tyg temu a tydzien temu wrocilam do PL. On siedzial ze swoimi kolegami z ktorymi zna sie od dziecka a tamci to byli tacy znajomi i tez on mnie nie zostawil tylko poszedl sie zalatwic i po ok 20 min on dostal przeblysku ze mnei nie ma, a ja zaraz kiedy on poszedl stracilam kontakt i w ogole nie pamietalam juz ze nawet ktos taki istnieje. Jego koledzy dzis mam na mysli tych od dziecka widzieli ze jest zalamany i sie w koncu dwoch zapytalo czy on mnie nadal kocha kiedy on powiedzial ze tak i chce do mnie zjechac to zaczeli sie smiac i tego jednego znajomego poprosili o pokazanie tego filmiku. On wtedy uderzyl swoich dwoch dobrych kolegow i wlasnie mi pisze ze jest cieniem czlowieka

Gość gość9267
a nie mowili mu o tym bo bylismy razem, wyjechalismy kawal drogi do innego miasta i nie chcieli psuc tego, a teraz jak to uslyszeli ze on chce zjechac itp. to w koncu mu to pokazali.

Gość gość
ale skoro ich o to prosiłaś tzn ze masz naturę d*****,poza tym ja nie uznaję takiego chlania u parki

Gość gość9267
No tak na to wyglada sama w to zaczelam wierzyc, nei pijemy alkoholu w ogole. Ja nie lubie on tez.