Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Własny interes jak zdobyć pieniądze na rozkręcenie działalności

Polecane posty

Gość gość

Mam pomysł potrzebuje tylko lokal i pieniądze.

Gość gość
Mniej więcej, byłoby to studio fotograficzne.

Gość gość
w*********j pedale jepany!!!!!!! za Hitlera to by się cwelu przez komin puścili

Gość gość
Potrzebny jest gdzieś zdjęcia muszę robić, być może jeszcze zdjęcia i kamerowanie na ślubach, komuniach, weselach.

Gość Babablue
Jeżeli masz możliwość to możesz zagospodarować np pokój w mieszkankiu. Znam wiele osób które tak zaczynało. Dodatkowo popytaj się w urzedzie pracy o dofinansowanie, moze w twojej okolicy są tzw inkubatory przedsiębiorczości.

Gość gość
W PUP nie mogę pytać bo pracuje, ale chce zmienić coś w swoim życiu.

Gość Babablue
Tak jak ktoś wspomniał, fotograf w dzisiejszych czasach bardziej do wesel potrzebny :)) Zrób porządnego fanpage na fb, instagram, wygospodaruj kąt w mieszkaniu jezeli chcesz np zdjęcia do dowodu rowniez robić i dzialaj. Lokal to duzy wydatek jest (sama mam pracownie wygospodarowaną z jednego pokoju w mieszkaniu a robie handmade) Postaw na portfolio online. I powoli do przodu. Dobrze rozkrecany biznes przyniesie zyski na cale zycie a jak coś zrobisz na hop-siup to mozesz potem tego zalować. Ja bym stawiala na online: wesela, sluby, chrzciny, sesje plenerowe. Z dojazdem fo klienta. A jak stwierdzisz że dasz radę to wtedy pomysl o lokalu gdzies :)

Gość gość
Jeśli potrzebujesz dofinansowania to proponuję sprawdzić https://aasadlabiznesu.pl/. Mają akurat ofertę na 10 000 - powinno starczyć na pokrycie pierwszych kosztów :)

Gość gość
Przecież masa ludzi robi to wszystko w domu. Wystarczy dobry aparat i silny komputer do obróbki filmów. A zdjęcia możesz wywoływać u jakiejś firmy. Może nawet na preferencyjnych warunkach, jeśli to będzie stała współpraca

Gość gość
Możesz przede wszystkim ubiegać się o różne dofinansowania. Tylko musisz wcześniej ogarnąc kilka rzeczy, między innymi napisac dobry biznesplan https://6krokow.pl/jak-napisac-biznesplan/, żeby mieli podstawe do tego, żebyś otrzymała dofinansowanie