Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dom teściowej, my i dzieciątko w drodze

Polecane posty

Gość gość

Mam wielki problem i nie wiem jak go rozwiązać. Otóż mój ślubny ma przepisany dom, ale z jego matką, a moją teściową. Dom powstał jeszcze za życia jego ojca. W domu tym mieszkamy my i jego matka. Dom jest niewielki z 4 izbami z sporym ogródkiem do którego matka nie pozwala się zbliżać. Obecnie jestem w 7 miesiącu ciąży i oczekujemy naszego dzieciątka. Sytuacja jest dość stresowa, bo zaczynamy sobie zawadzać. Dom jest za mały dla tylu osób. Matka ma 67 lat i lepiej było by dla niej i dla nas aby poszła do domu opieki. Jest schorowana i ja sobie tego nie wyobrażam, żeby zajmować się jeszcze jedną osobą. Zwłaszcza, że jestem w ciąży i nie mogę się przemęczać czy zdenerwować. Jej pokój leży obok naszego. Jest słoneczny idealny na pokój dla dziecka. Nie mówiąc że to stare budownictwo i pokoje są za małe. Dla nas jest już ciasno a co mówiąc jeszcze z dzieciątkiem. Teściowa cały czas zapiera się, że nie.

Gość Princessinthesky
Wprowadź się na swoje. 67 to młody wiek. Teściowa ma 20 lat mieszkać w domu starców bo ty jesteś w ciąży? Serca nie masz? Co za idiotka

Gość gość
Teściowa też jest w ciązy i w domu opieki,będzie miała lepiej.W tym wieku może ciąży nie donosić.

Gość gość
Co jest ważniejsze kobieta zawansowanej ciąży czy osoba starsza która może mieć normalne życie między swymi w podobym wieku. ZE stałą opieką i dobrych warunkach. Przecież to naturalne, że starsze pokolenie ustępuje na rzecz młodemu. Ja nie chce źle dla niej bo to wkońcu moja teściowa.

Gość gość
Boze, czego ludzie nie wymyśla, żeby wywołać goofnoburze na forum... Serio tak was to bawi trollice, ze wymyślicie jakiś temat i później czytacie odpowiedzi? Weźcie zróbcie coś produktywnego, nauczcie się szydełkowac czy coś.

Gość gość
Wypeeerdalaj autorko trollico, weź coś zrób ze swoim życiem, a nie siedzisz w niedziele na forum i wymyślasz, jaki tu by napisać temat, żeby ludzie się oburzali. Smutna idiotko, idź do biblioteki i wypożycz książkę albo wybierz się na spacer, żeby dotlenić łepetynę, bo chyba słabo z tym u ciebie.

Gość gość
gość wczoraj Domyślam se że to provo ale z ludzkiego punktu widzenia to taki śmieć jak ty niech wyp...do swojej starej i ją odda do domu opieki.DZIADÓWKA

Gość gość
oj dziadownicka