Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w_mroku_znajdziesz_mnie

ból niczym ogień trawi mnie od środka

Polecane posty

krzyczę tak głośno i nikt mnie nie słyszy

Gość gość
polecam różaniec i moze pomoc psychologa/psyciatry?:)

różaniec nic tu nie da nie wierzę w jego moc nie praktykuje a pomoc specjalisty? człowiek nie potrafi mi pomóc a on jest tylko człowiekiem

Gość gość
aż? pokrzyczeć tylko chciało się

Gość gość
Podaj adres e-mail i opisz swój problem, jest rozwiązanie, podaj również ż ten temat z góry.

gość dziś Wybacz, ale takie obietnice są dość śmieszne. Nie znasz mnie, nie znasz problemu, a obiecujesz pomoc. Może i mam problem, ale totalnym głupcem nie jestem.

gość dziś Nawet nie wiesz jakie to cierpienie... lecz skoro chcesz kpij sobie kpij.

Gość gość
zacznij może od samoidentyfikacji czyli CHŁOP czy BABA bo jak dotąd to HOMONIEWIADOMO

Gość gość
22.13 to może pomóc tylko Bóg bo najwidoczniej szatan już Cię ma w swojej mocy skoro wyrzekłaś się Boga i tyle:) poczytaj co ludzie piszą ktorzy zmawiali pompejankę i jej mocy i pomocy,pa

Gość gość
Jezeli to z powodu nieszczesliwej milosci to tylko czas, daj sobie duzo czasu.

Gość gość
czym jest ból by zrozumieć obejrzyj Pasję, ten ból ktory przechodził Chrystus

Gość gość
Jeśli niech chcesz podać e-mailu to jesteś głupcem i będziesz cierpiał. Wtedy już Ci ni pomogę. Proszę nie pisz do mnie, bo masz zasranie życie!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ból tak wielki, że rozrywa serce na części a w każda wbija się tysiąc igieł

wydaje mi się, że nie ma sensu tego tematu odgrzebywać

Gość gość
Dlaczego?

1 - reakcja ludzi okazała się wręcz śmieszna 2 - tutaj jedynie czego można być pewnym to tego, że zaraz ktoś kogoś wyzwie lub wykpi 3 - w zasadzie to nie ma celu - temat był założony w chwili słabości 4 - ludzie nie lubią jak ktoś marudzi 5 - nic ten wątek nie wniesie nowego do mojego życia

Gość gość
Czasem trzeba wyrzucić coś z siebie nie zwracając uwagi na odzew. Mnie też boli. Każdego dnia inaczej, od żalu do gniewu. I mam gdzieś co napiszą obcy mi ludzie.

Gość gośćs
Bo ty jesteś śmieszny jest wielu pomocnych ludzi ale trzeba znać problem a idiotów się nie czyta

gość dziś idiotów się unika, a tu ich nie brakuje po co zatem wchodzić po szyje do szamba? nawet jeśli w tym szambie będzie jedna perełka to i tak skąpana w szambie będzie niewidoczna

Gość gość
Perełkę zawsze można wyczyścić z szamba. Zabawne bo wcześniej chciałam napisać, że czasami można wyłuskać z tych tematów prawdziwe perełki.

Gość gość
Wszystko przeminie, daj sobie czas

Gość gość
Teorie o czasie posiadam. Przerobiona na wszystkie sposoby. Natomiast w praktyce dalej pali jakby ktoś solą sypał na otwarte rany.

gość dziś jestem ogromnym pesymistą nawet gdybym spotkał perełkę nie uwierzył bym we własne szczęście :) mało tego uznał bym, że na nią nie zasługuje tak czy inaczej nie uwierzył bym specyficzny ze mnie przypadek :P gość dziś mój czas się kończy

gość dziś nie wiem jak u Ciebie, ale jeśli chodzi o mnie to najtrudniejsze są święta, wakacje, urlop i momenty gdy ktoś mi uświadamia moje położenie, czasami nieświadomie żyje sobie człowiek jak gdyby nigdy nic, stara się wyprzeć z głowy negatywne myśli, aż tu nagle jeden drobiazg i wszystko wraca gdybym napisał co mnie spotkało zapewne niejedna osoba by mnie wyśmiała

Gość gość
Nie bój się, próbowałeś skończyć czas jednej, innych skończyłeś, spójrz odważnie w oczy końcowi czasu, jak.ona, ta przez ciebie wyśmiewana i poniżana, której wielokrotnie z lekkim sercem próbowałeś odebrać czas, wykaż się godnością i odwagą, zaproś waginę, może doda Ci odwagi a seks odgoni demony:P

gość dziś to kolejny dowód na to, że małpy zeszły jednak z drzewa

Gość gość
Dla mnie najgorsze są noce, niektóre są spokojne ale w niektóre czuje ból aż fizyczny. W dzień robię tysiąc rzeczy, czasem zupełnie niepotrzebnych, wymyślam coś nowego ale noc mnie po prostu przeraża. Mogłaby nie istnieć. Wyśmiać? Mi by powiedzieli, że jestem głupia.

gość dziś no więc właśnie, nie wiem jak Ty, ale ja mam dość tego ciągłego opluwania, szydzenia, kpienia, obelg mało kto jest w stanie to zrozumieć praktycznie z nikim na ten temat nie rozmawiam zakopuje temat każdego dnia i uciekam sam przed sobą czas pomaga w tym wszystkim, ale o zgrozo, to trwa już wiele lat

Gość gość
20.38 spójrz realnie na siebie, nie wypieraj się tego co robiłeś i odważnie stań na spotkanie konsekwencji swoich czynów. Jeżeli autor tamtego postu to małpa, to kim jest ten, o którym pisze?