Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w_mroku_znajdziesz_mnie

ból niczym ogień trawi mnie od środka

Polecane posty

Gość gość
Przestańcie z tymi baranami. Są ważniejsze rzeczy w życiu niż trollowanie siebie na forum w internecie.

Gość gość
Zamknij morde

Gość flanelkaa
z całym szacunkiem ale jesteś arcyzwodzicielem i narcyzem. gdyby tak na prawdę zależało ci na jakiejś konkretnej poradzie to nie wodziłbyś tu tych biednych babek za nos i nie wkurzał swoją niby tajemniczością złamanego serca. sam się przekonaj, powiedz o co/kogo konkretnie ci chodzi a temacik w trymiga ci się roztopi. ale widać tobie zależy właśnie na tym żeby cię głasiało żałośnie tysiąc babskich rączek. mama rację Misiu? :classic_cool:

Gość flanelkaa
z całym szacunkiem ale jesteś arcyzwodzicielem i narcyzem. gdyby tak na prawdę zależało ci na jakiejś konkretnej poradzie to nie wodziłbyś tu tych biednych babek za nos i nie wkurzał swoją niby tajemniczością złamanego serca. sam się przekonaj, powiedz o co/kogo konkretnie ci chodzi a temacik w trymiga ci się roztopi. ale widać tobie zależy właśnie na tym żeby cię głasiało żałośnie tysiąc babskich rączek. mama rację Misiu? :classic_cool:

no i prowokacje się zaczęły

Gość flanelcia
to nie są prowokacje to oczywista oczywistość. :)

gdyby tak było jak mówisz nie udzielała byś się w tym wątku bo rozumiem, że ja reprezentuje to co najgorsze, a Ty to co najlepsze reasumując, mądry człowiek jak coś lub ktoś mu się nie podoba omija to szerokim łukiem tymczasem Ty szukasz ewidentnie zaczepki prowokujesz mnie, a szacunek tu akurat nic do rzeczy nie ma poszukaj sobie do rozmowy kogoś na własnym poziomie skoro jestem tak perfidnym draniem, to co tu robisz? zapewne chcesz te wszystkie kobiety przede mną ostrzec jaka z Ciebie poczciwa dusza, taka wspaniałomyślna taka mądra, taka wartościowa i zapewne bogata wewnętrznie no i co? marnujesz taki talent na forum? ja bym na Twoim miejscu otworzył poradnię no chyba, że tylko tu jesteś taka bystra i gadatliwa wszak tylko tu możesz obcemu człowiekowi wcisnąć każdą bzdurę, którą sobie uroisz wiesz co dziecko drogie? idź odrób lekcje i zaproś koleżankę na spacer no chyba, że nie masz to było by nawet zrozumiałe nie licz, że jeszcze się do Ciebie na tym wątku odezwę od teraz przestajesz dla mnie istnieć masz pretensje? złóż skargę oczywiście uznasz to za swój tryumf i potraktujesz mnie kolejna porcja swoich drogocennych uwag podkreślając, że moja reakcja tylko potwierdza Twoje podejrzenia zapewne masz stały pakiecik argumentacji i przygotowane riposty na każdą ewentualność nie pierwszy i nie ostatni raz chcesz tu kogoś zgnoić o czym to świadczy? na pewno nie o tym, że wyjątkowo bystra jesteś mądra osoba z pewnością w pierwszej kolejności poznała by z kim ma do czynienia zamieniła parę słów i wstrzymała się przynajmniej tydzień z wyciągnięciem jakiegokolwiek wniosku, ale po co? nadarza się taka okazja, co nie? na poprawienie sobie samopoczucia szczerze? takie osoby jak Ty wzbudzają u mnie obrzydzenie i niechęć do kobiet bo chcąc udowodnić jak mądra jesteś dajesz świadectwo własnej głupocie, arogancji, pyszałkowatości, bezczelności i chamstwu ale i tak tego nie zrozumiesz teraz możesz przystąpić do kontr ataku tym wywodem i tak nic nie wskóram wręcz napędzę tylko Twoje głupie Ja masz wielkie pole do popisu wal, zrób ze mnie gnojka wytrzyj o mnie buty wszak pałasz się tym nie od dziś śmiało pokaż swoje miłosierdzie

Gość flanelcia
17:19 eh Piotruś "gnojku" jak cię to bawi to potrafisz zrobić niezły cyrk ;) istny przerost treści nad formą:)

a może Krzysztof, Tomasz, Maurycy? jaki k... Piotruś? spadaj idiotko

Gość gość
21.17 chyba celowo Cię nakręca. Lepiej się nie poniżać. Jak dzisiaj samopoczucie?

Gość w_mroku_znajdziesz mnie
obojętne ostatnio jednak muszę stwierdzić, że mi się polepszyło związane to jest z moją pasją, którą rozwijam

Gość gość
w_mroku_znajdziesz_mnie o co chodzi w tym temacie? Jaki masz problem? Może pomogę?

Gość flanelcia
opowiedz nam o swoje pasji Misiu :) ❤️

Gość gość
Czyli jesteś na najlepszej drodze do zapomnienia. Tylko pozazdrościć!

gość dziś czy ja wiem? jak tutaj można pomóc innej osobie? ja tego nie wiem gość dziś zapomnieć nie zapomnę, nauczę się tylko z tym żyć a pasja pozwoli mi spojrzeć na to z innej perspektywy

pasja pozwoli się zdystansować ponadto daje możliwość podróżowania i poznawania nowych ludzi

Gość gość
Ja chce zapomnieć. Ale sny mi nie pozwalają. Może potrzebuję więcej czasu. Moja pasja nie wiąże się z podróżami ale organizuje sobie wypady weekendowe. Lubię weekendy. Wtedy tyle o tym nie myśle. Powodzenia z realizacja marzeń i pasji. Dobranoc.

Gość gość
czy to jest pasja pałaszowania czy pałaszowanie z pasją?

dziękuje i ja miewałem sny, ostatnio na szczęście ich nie ma albo nie pamiętam spokojnej nocy