Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 letnie dziecko kładą spać o 23.00

Polecane posty

Gość gość

Tak serio ma być? Bo on biedny płacze, męczy sie,jest zmierzły,a rodzice idioci nie odpowiedzialni-siedzą z towarzystwem nocami i w d***e mają swojego malucha.Chore.

Gość Qostiq
To jest nie dopuszczalne dziecko takie powinno iść spać przed 19:00 lub o tej godzinie ale nie o takiej godzinie

Gość gość
Jak oni go kąpią dopiero o 22.30 Co za idioci... Nie mam dzieci nie znam się,ale żal mi go gdy płacze .Pamiętam że zawsze znajomi mieli ustalony harmonogram i dziecko o 20.00 kładli spać, ale o 23.00?..

Gość gość
nie rozumiem w czym problem. Skoro to ich dziecko,to niech go klada spac,o ktorej chca. jak ty bedziesz miala dzieci,to bedziesz kladla je spac z kurami,proste. Mnie czyjas dopa nie interesuja,mam swoje sprawy i tobie tez polecam ten zwyczaj,lepiej sie spi :) Pozdrawiam

Gość gość
Chca rano dluzej pospac.

Gość gość
Powiem Ci że to w Polsce taka kultura żeby dzieci tak wcześnie chodziły spać. Mieszkam w Dubaju i widzę że małe Araby i Hindusy biegają do północy. Rodzice potrafią zabrać małe dzieci do kina na 22. Ale pewnie plus taki że nie wstają o 5 rano. Nie każda matka lubi wstawać o tej porze.