Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal mi dzieci którym rodzice nie chcą zafundować Świeżaków

Polecane posty

Gość gość

Żal mi ich. Świeżaki sa naprawdę niesamowitym fenomenem, każde dziecko musi mieć świeżaka, w szkole moejgo syna dzieciaki przynosza je do szkoły i bawią się nimi na przerwach. Widać wtedy ze tylko dzieci z patologicznych rodzin ich nie maja. Sa napiętnowane... Naprawdę, kupcie dzieciom Świeżaka aby w przyszłości nie miały do was żalu i aby nauczyły się wartości jakimi są Świeżaki

Gość gość
a Ty wiesz, że jesteś systemowym gó/wnem, typowym bydłem, masą, plebsem na usługach dewiantów morderców watykańkich, bydlaków z rządu, bydlaków z korporacji ? jesteś typową dojną krową niewolnikiem z ktorego trzeba doić forse , debil niech sie cieszy... dlatego srajfony za 5000 zl są takie popularne - bo ludzie to tępe zidiociale bydło, III wojna jest potrzebna by wybic to ścierwo, ludziom jest za dobrze nie wiedza co ze sobą zrobic

Gość gość
09:08 - a najpodlejsze jest to, że takie ścierwo i gónwo jak ty, o srajfonie marzy, ale nigdy nie będzie go na niego stać.

Gość gość
ty zarzynasz się w robocie by najnowszego srajfona kupić ,będziesz ryć nosem by go mieć .ok. twoja sprawa ale ktoś inny ma prawo wyboru.najgorsze jest to że dzieci szykanują inne dzieci bo te nie mają świeżaków.to jest chore jak uczą ich rodzice.zero kultury,szacunku do innych ludzi.gdzie ja żyję.????no i jak to ma być dobrze na świecie? nigdy nie będzie.....

Gość gość
Moje dzieci nie mają, jak będą naciskać to kupię na allegro, nie kupuję w Biedronce.

Gość gość
u nas w szkole dzieci nie przynoszą świerzaków czy jak to sie tam zwie . Ja nie chodzę do biedronki bo nie ma tam nic ciekawego , a miśka za 10 zeta warzywo w lidlu kupiłam i teraz pies się nim bawi :-o

Gość gość
Zeby bic sie o jakies tandetne maskotki Made in China,ktore z pewnoscia nie sa nawet warte ceny,ktora podaja to trzeba miec galarete zamiast mozgu.Wole kupic dzieciom cos innego niz robic z siebie kretynke i urzadzac sceny w markecie jak niektore idiotki.Zreszta,moje dzieciaki nawet nie sa zainteresowane tymi maskotkami.Zal mi ludzi,ktorzy z powodu glupich maskotek (pisze o doroslych ludziach) robia z siebie istna wioche i zachowuja sie gorzej od malych dzieci.Bezmyslne malpki.Jak tylko cos im rzuca to zabijaja sie o to.

Gość gość
Ojej to teraz nie wiem do której grupy przynależeć: Świeżakowców czy Antyświeżakowców ? A czy mogę być po prostu człowiekiem ? Czy kupić świeżaka to taki obciach ?

Gość gość
U nas w szkole jest zakaz przenoszenia tych maskotek, bo się dzieciaki kłóciły o nie. Ale czego się spodziewać po dzieciach matek, które biją się w markecie o głupią zabawkę... Moje dziecko ma jednego świeżaka, dostało od dziadków. Leży w pudle z innymi maskotkami. Może ze dwa razy widziałam jak się nim bawi.

Gość gość
(10:36) Szczytem obciachu jest robienie mega scen w Biedronce,w wykonaniu doroslych ludzi z powodu jakies maskotki,ktora mozna kupic na allegro albo alieexpress.Zreszta,nie tylko z maskotkami sa takie cyrki.Wystarczy poogladac na youtube filmiki z takiego Lidla czy Tesco,co debilni ludzie odwalaja z powodu jakies promocji.Nie wiem czy im nie wstyd,ze pozniej nabija sie z nich cala Polska.

Gość gość
Miliśmy jednego świeżaka w zeszłym roku. Długo na niego zbieraliśmy te naklejki bo nie zniżyłabym się do proszenia o nalepki ludzi przy kasie czy znajomych. Zresztą rzadko kupujemy w Biedronce dlatego z 6 miesięcy zajęło nam uzbieranie tego albumu. Po dwóch dniach w domu świeżaka dopadł pies i było po świeżaku. Teraz nie zbieramy i mam w d***e co powiedzą dzieci w szkole. Wolę dzieci zabrać do kina niż wydać 50 zł na pluszaka.

Gość gość
Żal mi dzieci, które mają durnych rodziców.

Gość gość
Glupie prowo