Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszedł do mnie mąż...miał 1 nocna przygodę i ona jest w ciąży co robić

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna ma 17 lat, mąż przysięga ze to był jednorazowy wybryk. Mamy razem dwójkę dzieci, ja zajmuje się domem, on pracuje, dużo zarabia, mamy wysoką stopę ycia. Widać że mu żal. Czy coś robić w tej sytuacji? Kocham go i nie chce go zostawiac.

Gość gość
Jeżeli jesteś w stanie mu wybaczyć, to nic nie robić. Mąż będzie musiał płacić alimenty i widywać się z dzieckiem. Nie wiem czy zdecydujecie, aby wasze dzieci się poznały, moim zdaniem to nie jest dobry pomysł. Sama zdrada jest obrzydliwa, ale zdrada z małolatą jest ohydna podwójnie.

Gość gość
09:58 Obiecał, że alimenty będzie płacić, ale widywać się z dzieckiem nie będzie.

Gość gość
To prawidlowo. JA tez nie pozwolilabym aby maz widywal sie z dzieckiem ktore nie jest moje. Niech zabiera kase pazerna laska ale wara jej od mojego meza.

Gość gość
A co dziecko jest winne za starego c***a?? ?

Gość gość
10:06 racja ale.to marne prowo :-)

Gość gość
10:06 Nikt dziecka nie obwinia, ale trzeba pamiętać, że ona też brała w tym udział.

Gość gość
Dla mnie facet, który nie kontaktuje się z własnym dzieckiem, jest śmieciem. On powołał to dziecko na świat i jego obowiązkiem jest o nie dbać. Nie tylko materialnie. Autorka wzięła sobie za męża moralne zero, sypiające z nieletnimi, to musi ponosić tego konsekwencje. Na osłodę nie musi pracować i żyje na wysokim poziomie.

Gość gość
10:21 Naszymi dziećmi zajmuje się bardzo dobrze, więc nie oceniaj go tak szybko.

Gość gość
Po za tym gdyby musiał kontaktować się z tamtym dzieckiem, to jednocześnie spędzałby mniej czasu z naszymi

Gość gość
20.28 Ale co tu oceniać? Przecież pokazał na co go stać, więc nie ma co oceniać. Zero totalne.

Gość gość
10:31 Jeżeli osoba, która popełniła jeden błąd jest dla ciebie zerem, to ja współczuje twoim znajomym, ponieważ nie ma osób, które błędów nie popełniają. Wszystkich tak oceniasz ?

Gość gość
Bo albo Ty skumasz że to trzecie dziecko też jest jego i niestety na waszych też odbije się czkawką albo niech dzieciakowi ze 2tysiaki płaci i s*******a.

Gość gość
10.33 Nie, nie wszystkich. Ale zdradę, gdy ma się żonę 2 dwoje dzieci tak oceniam. Ja bym w życiu nie wybaczyla. I uważam, że powinien widywać tamto dziecko, bo dziecko niewinne, że ma ojca huja.,ale ja bym już jego żona nie była. W życiu. Takich błędów nie wybaczam.

Gość gość
I co i teraz dlatego że Stary chuj popełnił błąd to dziecko ma nie mieć wcale ojca???Za błędy to się konsekwentnie płaci.

Gość gość
10:36 W takim razie pójdźmy w drugą stronę. CO nasze dzieci zawiniły, że mają nie mieć ojca ?

Gość gość
Ja bym.go kopnela w d**e

Gość gość
A kto powiedział że mają nie mieć???W normalnych warunkach wtedy wychowuje się i zajmuje trojgiem dzieci. To proste to ojciec niech tak czas organizuje by troje wychować.

Gość gość
Jeden raz wystarczył serio? Pewnie od jakiegoś czasu dymal sobie fajnie na boku ta malolate. . Aleś ty naiwna..

Gość gość
10.39 A kto mówi, ze wasze dzieci maja nie mieć ojca? Przecież może wasze dzieci widywać jak dotychczas i zajmować się nimi. Tak jak powinien mieć kontakt z tamtym dzieckiem, bo też jest jego ojcem. Ale uważam, ze może zajmować się swoimi dziecmi i tamtym też, ale ja bym się rozwiodla.

Gość gość
Kopnij go w d**e naiwna kobieto za błędy się płaci i uwierz tylko na początku ci będzie ciężko z czasem się to.zmieni

Gość gość
Naszymi dziećmi zajmuje się bardzo dobrze, więc nie oceniaj go tak szybko. xxx Nie wiem czy7 twój mąż będzie się kontaktował z tamtym dzieckiem, więc nie oceniam go. Oceniam ludzi, którzy nie zajmują się swoimi dziećmi. Twoje dzieci nie są niczemu winne, ale maja takiego a nie innego ojca i to sie na nich odbije. Podobnie jak np. dzieci alkoholików ponoszą konsekwencje za swoich rodziców choć też są niewinne.

Gość gość
Skoro on i tak tamtym dzieckiem zajmować się nie będzie, to wiele się w naszym rodzinnym życiu nie zmieni

Gość gość
Ja nie wybaczylabym, ale to Twoje życie i Twoje uczucia. Jeszcze zdrada jednorazowa jest kwestią kontrowersyjną, ale jeżeli jest dziecko to będzie całe życie za Wami się problem ciągnął. Współczuję sytuacji.

Gość gość
Współczuję mu, bo za/ru/chał sobie i taki pech! Jednak na świecie nie ma sprawiedliwośći! A ta małolata co mu dała mogła przecież przerwać ciążę, nie? To byłoby najodpowiedniejsze wyjście z sytuacji.

Gość gość
Zdradził raz, zdradzi kolejny. A skoro nie potrafi się zabezpieczać, to spłodzi pewnie więcej dzieciaków.

Gość gość
10.51 Brak mi słów. Po prostu porażka jak dla mnie taka postawa.

Gość gość
A ja na miejscu tej małolaty wniosła bym do sądu o przekazanie opieki nad dzieckiem ojcu. Wilk syty i owca cała i małe ma ojca i pozospozostała dwójka nie ucierpi.

Gość gość
NiewiarygodnE, że jeden mały skok zakończył się ciąża. Albo mieli niewiarygodnego pecha albo 1) romans trwał dłużej 2) poszła z nim do łóżka, gdy już była w ciąży, żeby go naciągnąć. Jeśli mu ufasz i wierzysz, że to był jednorazowy błąd, to niech on tego dziecka tak od razu nie uznaje, niech najpierw testy zrobi.

Gość gość
12:10 Testy zrobi na 100%, ale jak wyjdzie ze jego to powiedzial, ze uzna dziecko i będzie na nie łożyć, ale nic więcej. Ja osobiście tez mam nadzieje ze to nie jego.