Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszedł do mnie mąż...miał 1 nocna przygodę i ona jest w ciąży co robić

Polecane posty

Gość gość
11:00 Skąd pewność masz ze zdradzi po raz kolejny ? Wiesz dużo osob za mlodu kradlo a na ludzi wyroslo i juz tego nie robią.

Gość gość
a ile macie lat z męzem?

Gość gość
Po 28 tylko nie rozumiem co to ma do rzeczy

Gość gość
tak z ciekawosci pytam bo zastanawiam sie dlaczego przespal sie z nia? myslalam ze szukal mlodszej bo wy jestecie starsi ale wy tez mlodzi jestescie a tlumaczyl sie w jakich okolicznosciach sie to stalo i skad ja zna

Gość gość
Sama nie rozumiem dlaczego to zrobil. On cos tam mowil ze sama go uwiodła.

Gość gość
A dlaczego ona z nim? Bo szukała bogatego tatusia dla swojego dziecka.

Gość gość
A co miał powiedzieć? Że miał ochote na modszą, bo juz mu się znudziłaś?

Gość gość
nie znam was to ciezko mi oceniac a wasze zycie erotyczne uklada sie dobrze? moze po prostu tylko troche pokazala i juz wiesz jacy sa faceci mini, szpiki i traca rozum moze mu tego brakowalo u ciebie ?

Gość gość
dobra niech płaci alimenty mam nadzieje że ta dziewczyna 17 letnia która jakby na to nie patrzeć też jest jeszcze dzieckiem też powinna go o alimenty podać na siebie bo jakby nie patrzeć ciężko jej teraz będzie skończyć DOBRĄ szkołę , żeby mieć DOBRĄ pracę i zarabiać DOBRE pieniądze haha ciekawe co powiesz autorko jak wam się stopa życiowa pogorszy :D

Gość gość
Toż to jeszcze dziecko... nie wierzę, że to ona uwiodła.

Gość gość
Po urodzeniu dzieci nasze życie erotyczne troche zaniklo, ale troche nie calkiem, bo mimo wszystko bylo.

Gość gość
no i moze dlatego to zrobił ponczochy nosisz na co dzien czy do łóżka tylko czy moze w ogole a mini tez nosisz??

Gość gość
to co on ja posuwał bez zabezpieczenia?

Gość gość
13:09 Od czasu kiedy zostałam mamą to robię to rzadziej, ale wydaje mi się, ze żadnym wyjątkiem w tej sytuacji nie jestem

Gość gość
ale co robisz rzadziej? uprawiasz seks?

Gość gość
Zaadoptujcie ja

Gość gość
13:18 Chyba logiczne 13:19 Takie cos nie wchodzi w grę.

Gość gość
ale co z tymi ponczochami i mini ?

Gość gość
Pończochy na codzień :-D I co jeszcze ? Bodystocking pod kiecką i do Tesco po zakupy ? A facet... jest dobrze, jeśli bierze prysznic codziennie, czy wystarczy, że w ogóle jest ?

Gość gość
Prawik - koniobij naciąga Cię na zwierzenia, Autorko.

Gość gość
a no widzisz i tego moze mu brakowało a dala mu inna i dlatego cie zdradzil a ponczochy na co dzien to nic zlego wygodnejsze od rajstop ale jak ktos nie nosil to nie wie

Gość gość
Wiesz co autorko. Krew mnie zalewa jak takie coś czytam :/ jestem starsza od Ciebie. Mam 31 lat. Nie rozumiem Twojego podejścia. Biedny misio pysio został uwięziony przez uwaga 17-latkę (pffff) pewnie sponsoring skoro kasiasty. Jaki on jest biedny i tak mi go żal (kolejne pffff). Jesteś egoistyczna. Chcesz zabrać temu niewinnemu dziecku ojca. Niech weźmie za nie odpowiedzialności skoro je splodzil. A odpowiedzialność to nie tylko kasa ale też uczestnictwo w jego wychowaniu. Jesteś bardzo wygodnicka. Jak go wrzucisz z domu to i kasa się skończy. Dostaniesz alimenty na dzieci a sama będziesz musiał a iść do pracy. Oj Ty biedna. Ja bym dziada wywalił z domu i niech się ogarnie. Może z czasem bym wyznaczyła albo i nie. Musiałby się mega postarać. I nie pozwoliłabym żeby okazał się tchórzem i nie zajął się dzieckiem. Ale oczywiście to 17-latka jest winna. Przecież uwiodła biednego 28 latka i biedak nie wiedział co robi. Serio w to wierzysz? Gdyby był uczciwy wobec Ciebie od razu powiedziałby Ci o zdradzie a nie dopiero po informacji ze zostanie kolejny raz tatusiem. Przecież to nawet wiarygodnie nie wygląda. Ale co ja tam wiem o życiu: P

Gość gość
tez sobie kogos znajdz

Gość gość
Za dwa trzy lata kolejną małolata będzie e ciąży z twoim mężem. Wspomnisz moje słowa

Gość gość
jak zona sie nie sprawdza to co sie dziwicie??

Gość gość
13:27 W tej sytuacji nie ma dobrego wyjścia. Nie rozumiem tylko dlaczego twierdzisz ze to ja dziecku zabrałam ojca, a nie powiesz tego samego o nastolatce. Zrozum ze mi tez jest ciężko, ale nie wyobrażam sobie, żeby on miałby sie spotykać z kobieta, z ktora mnie zdradził, a naszych dzieci tez zaniedbać nie może. To jest jedyne słuszne rozwiązanie.

Gość gość
Autorko za łatwo chcesz mi wybaczyć. To takie ciche przyzwolenie na zdrady tylko następnym razem będzie bardziej uważać i się zabezpieczać. Za kilka lat będziesz żałować. Nie doradzam żebyś od niego odeszła bo to Twoje życie i Twoja decyzja. Ale pomysł nad tym. Powinien naprawdę się postarać żebyś mi wybaczyła. W którym tc jest ta dziewczyna? Bo jeśli powie kiedy się z nią przesłał jesteś w stanie mniej więcej określić czy faktycznie to był jednorazowy wysoko czy raczej romans z małolata.

Gość gość
Ale autorka musi mu wybaczyć, bo inaczej musiałaby iśc do pracy i klepac biedę. Dla niej to jedyne wyjście z sytuacji.

Gość gość
I czemu sie nie zabezpieczali ? ja na twoim miejscu tez bym sie z kims przespala i zobaczyc jak jest z innym i tez mu powiedz o tym i niech sie czuje jak ty teraz

Gość gość
13:35 głównym winowajcą w tej sytuacji jest Twój mąż. 17 latka ma jeszcze pstro w głowie i mimo że takie panienki są wyrafinowane to łatwo lykaja najprostsze bajery. To dziecko jest tak samo jego jak wasze wspólne. I albo się z tym pogodzisz i mu wybaczysz. Albo Nie będziesz w stanie tego znieść i się z nim rizstaniesz. Ojcem twoich dzieci będzie zawsze tak jak i ojcem tego dziecka. I tak samo powinien zająć się waszymi dziećmi jak tamtym nienarodzonym. Skoro naważył piwa to musi je wypić o i zachować się jak odpowiedzialny facet a nie gówniarz który ucieka przed problemem. To dziecko prędzej czy później będzie chciało poznac ojca czy Ci się to podoba czy nie. I myślę ze większość osób tutaj na kafe myśli tak samo jak ja. Nie ma tu idealnego rozwiązania bo każda ze stron ma tym ucierpi. Ale albo zaapceptujes ta sytuację albo nie. A twoje dzieci zasługują na to aby znać prawdę i poznać przebrane rodzeństwo. Pamiętaj ze to dziecko bedzue będzie również dziedziczy po twoim mężu więc wasze wspólne dzieci i tak się o nim kiedyś dowiedzą a wtedy będą miały do Was pretensje że nie poznały wcześniej prawdy.